RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Avancronica Liga a III-a, seria a IV-a / Pandurii II Târgu Jiu – Prometeu Craiova

/ 21 aprilie 2011

Fără un obiectiv clar stabilit în acest sezon, echipa secundă a Pandurilor a mers pe mâna unor jucători tineri, care au dat satisfacţie, dar şi pe cea a unor jucători experimentaţi, care au dat un plus de valoare şi siguranţă echipei.

Înaintea meciului cu Prometeu Craiova, oficialii echipei târgujiene spun că nu există altă variantă decât victoria “pandurilor mici”, însă misiunea principală rămâne promovarea tinerilor jucători: “Când suntem la zece puncte de primul loc nu mai putem vorbi despre un alt obiectiv decât promovarea cât mai multor tineri. Unguru şi Constantin sunt deja certitudini, ei au făcut antrenamente toată săptămâna cu echipa mare şi asta ănseamnă enorm pentru ei cu condiţia de a nu sta acum cu nasul pe sus. Petrache şi Oiţă au fost luaţi de Gabi Zahiu şi se pregătesc cu noi şi până la finele campionatului ar putea chiar juca la liga a III-a ceea ce ar însemna enorm pentru ei”, a declarat Viorel Cioară pentru www.sportingorj.ro. La partida cu Prometeu, Zahiu nu se poate baza pe serviciile lui Stanciu, care stă pentru cumul de cartonaşe galbene, iar Dăianu este suspendat după cartonaşul roşu primit etapa trecută, în vreme ce Mario Găman este singurul jucător cu probleme medicale.

Pandurii II întâlneşte pe Prometeu Craiova vineri, de la ora 17:00, pe terenul sintetic din cadrul Complexului “Municipal” din Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.