RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Avancronica Liga a III-a, seria a IV-a / Jiul Rovinari – Oltchim Râmnicu Vâlcea

/ 21 aprilie 2011

Cu patru înfrângeri în această primăvară, după ce în tot turul pierduse doar două întâlniri, Jiul Rovinari nu mai are mari speranţe la primul loc aşa că se orientează spre îndeplinirea obiectivului iniţial, acela de a se clasa la finele sezonului între primele cinci echipe din clasament.

Înfrângerea din etapa trecută, venită în minutul 88, a turnat şi mai mult plumb în picioarele jucătorilor rovinăreni, antrenorul Cătălin Trofin fiind acum preocupat de psihicul jucătorilor săi: “Mi-e frică de moralul echipei. Am încercat să le ridic moralul după ultimele rezultate, acum rămâne să vedem şi în ce măsură am şi reuşit. Nu va fi deloc un meci uşor cu Oltchim, dar dacă vrem să ne îndeplinim obiectivul nu mai avem voie să facem paşi greşiţi pe teren propriu, după ce ne-am încurcat deja cu Turris Turnu Măgurele”, a declarat Trofin înaintea meciului cu Oltchim Râmnicu Vâlcea. Acesta a declarat că va continua să dea credit şi jucptorilor mai tineri, care nu au apucat să joace prea mult în tricoul Jiului în acest sezon: “Modescu a beneficiat deja de o şansă în etapa trecută şi a făcut un joc bun, am fost mulţumit de felul în care  el s-a descurcat. Va veni şi rândul altor jucători care au evoluat mai puţin. Trebuie să le dau şanse tuturor să arate ce pot”, a mai spus antrenorul Jiului Rovinari.

Partida dintre Jiul Rovinari şi Oltchim Râmnicu Vâlcea face parte din etapa a XXIII-a a Ligii a III-a, seria a IV-a, şi se va disputa pe stadionul “Tineretului” din Rovinari vineri, cu începere de la ora 17:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.