RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii se gândesc în continuare la unii jucători de la Sportul

/ 20 aprilie 2011

În această iarnă s-a vorbit foarte mult de interesul Pandurilor faţă de Ferfelea şi Curelea, dar preţurile prohibitive fixate de patronul Sportului Studenţesc i-au îndepărtat pe gorjeni, care au ales până la urmă calea unui împumut al lui Lemnaru de la U Cluj.

Secundul Pandurilor, Marian Dinu, a declarat că interesul faţă de jucătorii Sportului nu a dispărut, în vizor fiind mai mulţi jucători bucureşteni: “Nu numai Curelea şi alţi jucători sunt doriţi. Nu este cazul să vehiculăm nume de jucători în situaţia în care vineri vom juca cu ei. Petre Grigoraş şi-a manifestat dorinţa să transfere jucători de la Sportul şi când antrena la Iaşi sau la Galaţi, jucători care îl acel moment aveau 19-20 de ani. Sunt jucători care în cadrul unui alt colectiv pot avea un randament mult mai mare decât cel din prezent”.

Nu doar Pandurii şi-au dorit jucători de la Sportul, ci şi Sportul Studenţesc a tânjit la un moment dat la un jucător din curtea Pandurilor, acesta fiind Alexandru Avramescu, jucător pe care conducerea gorjenilor a decis însă să-l păstreze la Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.