RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Locul 5 e un obiectiv, dar important unde vom fi pe 21 mai”

/ 20 aprilie 2011

Modul în care Energia a jucat în partida cu Minaur Baia Mare, chiar dacă a avut în faţă un adversar modest, arată că echipa gorjeană este în creştere de formă, este de părere antrenorul Liviu Andrieş.

„Am avut două meciuri reuşite în această săptămână şi cred că merită băieţii să aibă sărbători fericite. Se vede că avem o creştere, mai ales în apărare unde eram deficitari. Şi cu Minaur ne-am apărat foarte bine. Sunt bucuros că am câştigat la diferenţa asta şi felicit jucătorii pentru prestaţie. Mergem să jucăm la Timişoara şi dacă reuşim să facem jocul din ultimele partide cred că vom obţine victoria”, a declarat Andrieş după succesul echipei sale cu Minaur. Tehnicianul echipei gorjene vede cu ochi buni apropierea reprezentantului principalului finanţator de echipă şi crede că astfel Energia poate ajunge din nou în Europa: „Locul 5 e un obiectiv, dar important unde vom fi pe 21 mai. Să luăm meci cu meci şi cum simt băieţii acum cred că va fi bine. Suntem pe val, ne-a ajutat foarte mult şedinţa cu domnul Trotea, victoria de la Odorhei. A promis că se vor achita salariile pe februarie şi sper că se va achita”, a mai spus Andrieş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.