RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CSS Târgu Jiu s-a calificat în semifinale CN U14

/ 20 aprilie 2011

Echipa de baschet U14 a CSS Târgu Jiu a obţinut biletele pentru participarea în semifinalele Campionatului Naţional rezervat acestei categorii după ce a câştigat două partide pierzând una singură în turneul final de la Cluj Napoca.

Elevii lui Gabriel Becheş, în mare parte deja campioni naţionali cu echipa U13, a câştigat cu 87-58 meciul cu Royal Fun Bucureşti, a pierdut cu 48-94 partida cu CSS Viitorul U-Mobitelco 1 şi a câştigat astăzi cu 74-51 în faţa celor de la CSS Târgovişte.

În semifinala de mâine, CSS Târgu Jiu va întâlni pe LPS BC Mureş Târgu Mureş în vreme ce în cealaltă semifinală vor juca CSS Viitorul U-Mobitelco 1 şi CS Dinamo CSS nr.6 Bucureşti.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • nick55 spune:

    bravo copii! felicitari multe si calde! mai ales ca cei mai multi sunt cu un an mai mici si totusi se bat de la egal la egal cu ceilalti, clasandu-se in PRIMELE 4(PATRU)DIN TARA! sectia baschet a energiei, se aude? se vede? nu prea cred!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.