RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ionuţ Mazilu: „Trebuie să-i batem pe cei de la Baia Mare”

/ 19 aprilie 2011

După ce a jucat în turul campionatului pentru Minaur, Ionuţ Mazilu crede că formaţia băimăreană nu poate să încurce Energia la Târgu Jiu, dar îşi doreşte ca fosta sa echipă să se salveze de la retrogradare.

„Acum joc pentru Energia, am fost la Baia Mare şi am dat totul pentru a câştiga. Acum trebuie să-i batem pe cei de la Baia Mare. Sper să scape de la retrogradare şi să bată totul, dar după meciul cu noi”, a declarat interul gorjean. Acesta ştie însă că la Minaur problemele sunt destul de grave şi că ele îi afectează pe handbaliştii băimăreni: „La Baia Mare în tur se dădeau bani, apoi au apărut problemele. Băieţii nu au mai luat bani din noiembrie. Ei sunt terminaţi psihic, nu au luat banii, nici nu speră să mai ia”, a mai spus Ionuţ Mazilu.

Cum la Energia starea de spirit este destul de bună după succesul de la Odorhei, iar conducerea a promis că în conturile jucătorilor vor intra şi ceva bani înainte de Paşte, gorjenii visează din nou la cupele europene: „Noi avem obiectiv să jucăm cât mai bine, să forăm o echipă pentru la anul. Cu victoria de la Odorhei au crescu şansele pentru cupele europene. S-a anulat eşecul nostru de acasă cu Cluj. Avem nişte meciuri pe care putem să le câştigăm, sunt vreo trei în care putem să obţinem maxim. Apoi peste patru etape avem la Bacău, un meci greu, de care pe care”, a mai declarat Mazilu.

Partida dintre Energia Pandurii Târgu Jiu şi Minaur Baia Mare este programată a se disputa miercuri, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 18:00, şi face parte din etapa a XXI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.