RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a încheiat sezonul cu încă o victorie la Iaşi

/ 19 aprilie 2011

Eşecul surprinzător din primul meci din play-out a fost răzbunat de Energia cu două victorii cât se poate de concludente la Iaşi, trupa lui Slobodan Nikolic câştigând cu scorul de 72-99 (16-29, 11-25, 21-27, 24-18)  meciul patru din play-out încheiându-şi astfel prestaţiile din actualul sezon.

Energia a rezolvat rapid soarta partidei cu Politehnica Iaşi, după doar trei minute de joc echipa gorjeană conducând la zece puncte, scor 2-12. Misiunea Energiei a fost uşurată şi de cele 3 greşeli personale acumulate în doar şase minute de joc de pivotul gazdelor, Dumitru Anghel. Pivotul echipei gorjene, Rafal Bigus, a făcut zece minute de vis, cu 11 puncte şi 9 recuperări fiind foarte aproape de a îndeplini norma pentru double-double încă din primul sfert, unul câştigat de oaspeţi cu 16-29. Avansul gorjenilor a crescut în mod constant, Energia câştigând şi sferturile doi şi trei cu 11-25 şi 21-27. Cu victoria asigurată în meciul patru şi cu misiunea îndeplinită, Energia a ridicat piciorul de pe acceleraţie şi a dat posibilitatea gazdelor de a câştiga ultimul sfert cu 24-18.

Cei mai buni marcatori ai Energiei la acest ultim meci al sezonului au fost Viorel Mocanu, cu 26 de puncte, şi Porter Troupe, care şi-a trecut în cont 24 de puncte, în vreme ce Rafal Bigus a reuşit un nou double-double cu 14 puncte şi 15 recuperări.

www.sportingorj.ro

Comentează!

13 Comentarii până acum

  • lucian spune:

    Felicitari Energia :ok: E prea mult prima liga ptr baschetbalistii nostri.De la anul vom juca in Devizia B cu echipe de nivelul nostru si nu vom mai suferi astfel de umilinte.

    Probabil cu Miercurea Ciuc vom pierde 0-3.

  • I love this game! spune:

    @lucian
    multumim si succes echipei tale in continuare, nu dispera, iubeste echipa indiferent de divizia in care se afla!

  • HAI ENERGIA! spune:

    FELICITARI ECHIPEI SI ANTRENORULUI!Ce spune acum dl Muscalu cel viteaz care spunea ca ne spulbera la Iasi si care aproape ca ” ne canta prohodul”? Cam mult entuziasm dupa castigarea unui singur meci!!Energia a jucat impecabil si a aratat ca o echipa si uite asa bietul Mitica n-a mai avut nicio sansa si si-a castigat antipatia vesnica la Tg Jiu.Succes Iasiului in lupta pt evitarea retrogradarii!

    • lucian spune:

      O declaratie a lui Moscalu din presa locala : Am crezut mult că putem furniza surpriza, dar iată că am crezut eu mai mult decât jucătorii. Acum îmi pare rău că am câştigat primul meci la Târgu Jiu şi că am fost foarte aproape să învingem şi în al doilea. Poate era mai bine să fi pierdut în trei meciuri, aşa ar fi fost totul normal…
      La Târgu Jiu a fost cu totul altceva. Mai bine n-am mai juca acasă… La cele două meciuri din deplasare jucătorii mei mai aveau un zvâc, iar adversarii nici nu prea ne-au băgat în seamă. Am reuşit să-mi montez băieţii, pentru că am simţit că le putem da gazdelor planurile peste cap. Nu mă consider eu mare antrenor, dar la cât şi la ce baschet am jucat am totuşi suficient fler să-mi dau seama ce trebuie făcut pentru a ne îndeplini obiectivul.

  • no name spune:

    Cititi si va cruciti de ceea ce face acest nesimtit de vlaicu. Vrea sa dea afara baschetbalistii americani si pe antrenor pt ca sunt mai iubiti si mai apreciati decat el!!!O mizerie de om, un ratat ca presedinte!!! http://www.gorj-domino.com/nu-este-deloc-fair-play-ce-a-facut-domnul-vlaicu/

    • ILoveEnergia spune:

      Este o jigodie acest Vlaicu pentru ca domn nu se poate numi. I-as spune-o si in fata daca as avea ocazia. Sper sa o am curand. Mi-as dori ca noi, fanii si sustinatorii Energiei sa il facem sa plece pe acest nesimtit caruia nu ii pasa de echipa. Cu stima!

  • gicanu spune:

    Felicitari baietilor si antrenorului pentru „lectia” de baschet „predata” celor de la Iasi.Cred ca era frumos ca cei din conducere sa fi organizat o ultima intalnire cu fanii(de ex. vineri seara) inainte de plecarea baietilor la casele lor.
    Sper ca in ciuda crizei ec. sa mai putem tine aceasta echipa in prima divizie.

  • Ion spune:

    Multumim mult baietilor de la echipa de baschet Energia pentru cum s-au daruit si au abordat meciurile de la Iasi,le multumesc din suflet si le doresc un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi.HAI ENERGIA

  • Mirel spune:

    Bravo Ioane esti singurul care le-ai urat baietilor de la baschet Paste Fericit ailalti nu stiu decat sa se certe si sa jicneasca asadar si eu le urz baietilor un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi .HAI ENERGIA

  • lucian spune:

    Paste Fericit tuturor de la Iasi

  • Ion spune:

    Paste Fericit echipei de baschet Energia Rovinari si noi succese in urmatorul sezon. Hai Energia!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.