RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş mai promovează doi tineri de la echipa a doua

/ 18 aprilie 2011

Grigoraş a mai chemat la antrenamentele primei echipe doi jucători de la Pandurii II, în această săptămână urmând a se antrena alături de Pintilii sau Voiculeţ şi Ionuţ Constantin şi Daniel Unguru.

După ce în această primăvară jucători precum Pleaşcă, Avramescu sau Rada au prins minute bune în tricoul Pandurilor în Liga I beneficiind de încrederea antrenorului, acum Grigoraş a decis să dea şansa de a sta în preajma jucătorilor săi şi altor tineri de la echipa a doua. Fundaşul stânga Ionuţ Constantin şi atacantul Daniel Unguru au fost aleşi de Grigoraş care a anunţat că nu va trece mult până când şi Albert Voinea îşi va consemna debutul în Liga I: „A crescut mult, a mai pus ceva pe el şi îi va veni şi lui vremea să joace. E un jucător interesant, are calitate în execuţii”, a declarat antrenorul Pandurilor.

Faptul că Pandurii a avut mai mereu probleme de lot nu l-a speriat pe Grigoraş, tehnicianul neezitând să apeleze la serviciile tinerilor panduri: „De ce să mă sperii când mă uit pe bancă? E o bancă la fel ca a oaspeţilor, cu 15 locuri, destul de comodă”, a glumit Grigoraş atunci când s-a vorbit despre meciurile în care Pandurii aveau pe banca de rezerve jucători precum Lazar, Pleaşcă, Rada, Tătaru, Avramescu sau Voinea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.