RSS post comments feeds rss email feeds twitter


Energia, ajutată de apărare la Odorhei

/ 18 aprilie 2011

Punctul slab al echipei în alte partide din acest retur s-a transformat în punct forte la Odorhei, acolo unde Energia s-a impus cu scorul de 25-34.

„Plusul nostru la meciul de la Odorhei a fost cel care era punctul nostru slab. Am fost întradevăr o echipă de această dată şi ne-am apărat foarte bine. Am avut 35-40 de nouă metri în vreme ce adverasrii n-au avut decât 25. Aici se vede clar că apărarea a câştigat acest meci”, a explicat Liviu Andrieş care a fost calea spre succes pentru echipa sa la Odorhei, antrenorul Energiei lăudând şi evoluţia portarului Florin Dragomir.

Pentru faptul că Energia s-a descurcat uneori mai bine în deplasare decât acasă, Liviu Andrieş are două explicaţii: „Am avut meciuri mai grele acasă, dar acasă avem şi un plus de dorinţă care duce la un deficit de putere de concentrare. Nu reuşim să ne exprimăm foarte bine acasă, probabil şi din cauza presiunii publicului şi a dorinţei de a face lucruri bune. Astea ne împiedică să facem meciuri mai bune acasă”, a concluzionat antrenorul Energiei.

Miercuri, de la ora 18:00, Energia va juca acasă în compania celor de la HC Minaur Baia Mare, echipă aflată acum în lupta pentru evitarea retrogradării, gorjenii plecând drept mari favoriţi înaintea acestui joc.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

 • surdu-srl spune:

  Mai sa fie. Luam campionatul cu echipa asta. Sper ca v-au multumit cei de la Odorhei pentru „prima „

  • ..... spune:

   Tu cred ca esti cam frustrat si nu stiu de ce! E foarte ”placut” cand vezi ca ponegresti echipa pe care chipurile o ”sustii”! Eu zic sa ii rastignim pe cruce ca au depus efort si au castigat asa ca sa fim in spiritul pastelui-asta ca prima de sarbatori! Limiteazate te rog la dat din palme si sa stii ca nu e prezenta obligatorie la meci-cel putin nu pentru oameni ca tine!

 • EnergiAAA spune:

  srl- cand spui asa ceva ar trebui sa ai si dovezi mai taranule !!!

Adaugă comentariul tău


Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi făcut public) (obligatoriu)

WebsiteProtectie anti-spam (obligatoriu)
*

Comentariu

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.