RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso merge la Târgu Mureş pentru un control medical şi pentru recuperare

/ 18 aprilie 2011

Carlos Cardoso a avut parte de ghinioane în această primăvară, după accidentarea de la meciul cu Dinamo a venit o nouă problemă medicală la partida de la Timişoara, iar acum brazilianul este nevoit să stea din nou pe tuşă.

Accidentat încă din minutul doi al partidei de la Timişoara, Cardoso a strâns din dinţi şi a jucat totuşi până în minutul 53, dar nu a mai putut fi în lot nici la meciul cu Astra şi nici la partidele care vor urma.

„Astăzi, la antrenamentul de după-amiază, voi vorbi cu Florin Rasoveanu pentru a vedea ce program trebuie să urmez. Cel mai probabil mâine voi merge cu el la Clinica de la Târgu Mureş pentru a face un control medical amănunţit, un RMN, şi este posibil ca tot acolo să fac şi recuperarea, una care va fi de circa 10-14 zile. Din ce analize am făcut am o întindere a ligamentului interior la genunchi, dar şi o deplasare a meniscului”, a declarat Cardoso pentru www.sportingorj.ro. Centrul medical de recuperare sportivă Nova Vita din Târgu Mureş este unul dotat cu aparatură medicală de ultimă generaţie şi beneficiază de sfaturile, experienţa şi ajutorul unor medici care profesează la celebra clinică de la Bologna.

Problemele medicale din acest sezon l-au împiedicat pe Cardoso să fie la fel de folosit în teren ca în sezonele precedente, când a ratat foarte puţine partide ale Pandurilor, acum brazilianul trecându-şi în cont doar 15 meciuri în care a strâns 944 de minute pe teren.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.