RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie mare pentru Energia în deplasarea de la Odorhei

/ 17 aprilie 2011

Energia nu a ţinut cont de faptul că avea meci pe terenul echipei clasate pe locul secund şi nici de faptul că venea după un eşec dureros pe teren propriu în faţa celor de la U Cluj, şi-a forţat norocul la Odorhei şi s-a întors de acolo cu o victorie, scor 25-34 (13-17), la care puţini se gândeau.

Echilibrul pe tabela de marcaj nu a fost menşinut de harghiteni decât vreme de 10 minute, moment în care scorul era egal, 5-5. Energia s-a distanţat la trei goluri în doar trei minute, iar la cabine intrau cu un moral excelent şi un avantaj de partu goluri, scor 13-17. Repriza secundă a fost un galop de sănătate pentru gorjeni, care, cu Florea şi Păiuş la timonă, şi-au umilit adversarii câştigând la o diferenţă de nouă goluri, scor 25-34.

Tehnicianul Energiei consideră că victoria de la Odorhei este o reuşită a grupului şi a modului în care jucătorii săi au înţeles să abordeze acest meci, cu totul diferit faţă de ceea ce se întâmplase în meciul cu U Transilvania Cluj: “Băieţii au făcut o partidă extraordinară astăzi la toate capitolele. Am jucat foarte bine în defensivă iar pe atac am marcat din cam orice poziţie. Forţa grupului ne-a ajutat foarte mult, determinarea, atitudinea şi prestaţia jucătorilor fiind total schimbată, chiar pot spune ca de la cer la pământ faţă de meciul cu Clujul de pe teren propriu. Am condus în permnaneţă şi am obţinut o victorie inconstestabilă. I-am prins într-o zi mai slabă pe cei de la Odorhei şi am profitat de acest aspect. Vreau să-i felicit pe băieţi pentru aceste două puncte importante şi pentru această victorie”, a declarat pentru handbalvolei.ro antrenorul Energiei, Liviu Andrieş.

HC Odorhei – Energia Pandurii Târgu Jiu 25-34 (13-17)

HC Odorhei: Bârză, Varo, Rusia (7), R. Răpciugă (5), Kuzmanoski (4), Ferenczi (3), Talas (2), Miroiu (1), Stoilov (1), Mihalcea (1), Frăţilă (1). Antrenor: Vlad Caba.

Energia Târgu Jiu: Dragomir, Rădulescu, Păiuş (9), Florea (9), Ilieş (3), S. Iacob (3), Vukas (3), Mazilu (2), Mărginean (2), Giotoiu (2), Şandru (1). Antrenori: Liviu Andrieş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • alecu spune:

    Bravo Liviu! Meritul este al tuturor celor care se ocupa in prezent de aceasta echipa.

  • surdu-srl spune:

    Sa dea Dumnezeu sa fie pe bune!Din directia Odorhei se aude altceva,sa speram ca doar din invidie,nu de alta dar in postul Pastelui nu trebuie sa pacatuiesti!!!

  • X-ulescu spune:

    Cristi,la ce ora avem handbal miercuri si cu cine, puteti sa ne spuneti si noua?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.