RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari a pierdut la limită în deplasare cu CS Vişina Nouă

/ 17 aprilie 2011

Jiul Rovinari a ratat ocazia de a se apropia din nou de liderul seriei şi de a se repune pe traictoria favorabilă promovării, elevii lui Cătălin Trofin pierzând cu 1-0 (0-0) meciul disputat în deplasare cu CS Vişina Nouă.

Jiul Rovinari a dominat meciul şi-a creat destule ocazii, dar nu a reuşit să marcheze. Dacă în minutul 86 Şoşoi a luftat în faţa porţii, Gheorgiţă a marcat pentru gazde în minutul 88 cu un şut de la 25 de metri, la singura ocazie mare avută la poarta lui Căprărescu.

„Am intrat într-o perioadă în care nu reuşim să ne regăsim şi nu ştiu de ce. Suntem cam aceeaşi echipă care în tur n-a pierdut decât două partide şi acum am pierdut patru din şase… Poate a fost vorba şi de presiunea prea mare pe care jucătorii au simţit-o vorbind mult în această iarnă despre promovare. Acum am avut şi foarte mult ghinion. Am pierdut pe final de joc, la singura fază avută de gazde, la doar câteva minute după ce Şoşoi a ratat o ocazie imensă, dar ăsta-i fotbalul…”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Cătălin Trofin, antrenorul Jiului Rovinari.

CS Vişina Nouă – Jiul Rovinari 1-0 (0-0)

A marcat: Gheorghiţă (min. 88)

CS Vişina Nouă: Mogoşanu, Preda, Radu, Militaru, Mihai, Bogdan, Dumbravă, Glişcă, Popescu, Priescu, Turcin. Antrenor: Marius Stoica. Au mai evoluat: Gheorghiţă, Mihalache, Dumitrescu, Matei.

Jiul Rovinari: Căprărescu – Traşcă, Cârciumaru, Amzucu, Trofin – Tudorache, Rădoi, Stanciu, Daviţoiu – Fotescu (min. 70 Şoşoi), Mondescu (min. 80 Vulpe). Antrenor: Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.