RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Mătăsari a bifat cele trei puncte după meciul cu Bârca

/ 15 aprilie 2011

Aflată încă în cursa pentru primul loc în seria a IV-a a ligii a III-a, Minerul Mătăsari a câştigat cu 2-0 (1-0) meciul disputat pe teren propriu cu cei de la Triumf Bârca.

Mătăsărenii au deschis scorul prin Clipici, care în minutul 10 a înscris din foarfecă un gol foarte frumos. Deşi se aştepta un scor fluviu, gazdele nu au mai marcat decât o singură dată, Ungureanu dublând avantajul gazdelor în minutul 70 cu un şut din interiorul careului. “Nu am făcut deloc un joc bun, dar importante au fost cele trei puncte pe care le-am obţinut fără emoţii. Am întâlnit o echipă care nu mai aşteaptă decât finalul sezonului”, a declarat pentru www.sportingorj.ro directorul sportiv al Minerului, Adelin Şolea.

Etapa viitoare, Minerul Mătăsari va evolua în deplasare în compania altei echipe gorjene, Minerul Motru.

Minerul Mătăsari – Triumf Bârca 2-0 (1-0)

Au marcat: Clipici (min. 10), Ungureanu (min. 70)

Minerul: Negreţ – Schinteie, Roman, Murdărea, Popică (min. 46 Ecobici) – Minciună (min. 60 Ungureanu), Nicolescu, Niţu, Fruntelată – Nicolovici (min. 65 Lupşoiu), Clipici (min. 70 Ularu). Antrenor: Marcel Ploae.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.