RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Avancronica Liga a III-a, seria a IV-a / CS Vişina Nouă – Jiul Rovinari

/ 15 aprilie 2011

Privită ca una dintre favoritele la promovarea în liga secundă în pauza dintre tur şi retur, Jiul Rovinari îşi joacă sâmbătă ultima carte în meciul cu CS Vişina Nouă.

Antrenorul Cătălin Trofin spune că echipa sa este uşor demoralizată după ultima etapă, dar, dacă nu se va putea ajunge acolo unde şi-ar fi dorit, adică pe primul loc, Jiul Rovinari trebuie măcar să îndeplinească obiectivul iniţial stabilit de conducere: „Este greu pentru că jucătorii nu mai au moralul din turul campionatului, mai ales după înfrângerea suferită etapa trecută în faţa celor de la Turnu Măgurele. Şanse de promovare ar mai fi în cazul unui succes în meciul cu Vişina Nouă, dar au o echipă bună, sunt revelaţia acestui retur şi ne va fi extrem de greu. Câştigi un meci, ai şanse, pierzi un meci, nu te mai gândeşti la promovare, cam aşa decurg lucrurile la promovare în seria noastră. Sperăm ca măcar obiectivul iniţial să-l îndeplinim, acela de a termina sezonul în primele cinci”, a declarat pentru www.sportingorj.ro tehnicianul celor de la Jiul Rovinari.

Echipa rovinăreană nu are probleme de lot înaintea meciului de sâmbătă, dar Cătălin Trofin a pierdut un jucător care n-a acceptat statutul de rezervă: „Nu avem probleme de lot la meciul cu Vişina Nouă, doar Vălimăreanu va lipsi, dar este vorba de o absenţă pentru tot restul sezonului. Este vorba de o decizie greu de înţeles din partea tatălui jucătorului, care s-a supărat că fiul său nu a fost titular. L-a luat şi a plecat cu el. Este decizia lui, dar nu cred că aşa se procedează. Era greu să-l arunc în luptă la 17 ani în nişte jocuri cu mare miză. Acum, mă gândesc să rulez mai mulţi jucători pentru a-i testa şi pentru a mă lămuri de potenţialul lor pentru viitorul sezon şi era o bunp oportunitate şi pentru el”, a declarat antrenorul Jiului Rovinari.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.