RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „O victorie la Odorhei ne-ar readuce în lupta pentru locul cinci”

/ 14 aprilie 2011

Energia va juca în acest weekend un meci foarte dificil la Odorhei, acolo unde va da piept cu echipa clasată pe locul doi în Liga Naţională.

Antrenorul gorjenilor spune că partida de sâmbătă nu va semăna cu cea din intersezon, când Energia a câştigat în faţa trupei lui Vlad Caba în cadrul unui turneu organizat chiar de HC Odorhei, dar acea victorie poate conta pentru moralul jucătorilor: „Avem un atuu în faţa celor de la Odorhei prin victoria din amical, dar ei vor să termine pe locul doi şi vor trata cu seriozitate acest joc. Sunt o echipă care a început bine acest campionat, joacă de mult timp împreună şi au continuitate la antrenor”, a declarat Andrieş. Acesta consideră că o victorie în deplasare cu HC Odorhei ar compensa punctele cedate etapa trecută pe teren propriu şi ar putea reaprinde speranţa în tabăra gorjeană: „La locul cinci şanse matematice mai sunt, cu o victorie la Odorhei intrăm în cărţi. În acest campionat sunt destule surprize, iar speranţa moare ultima. Mai toate echipele sunt de aceeaşi valoare, exceptând Constanţa. Totul depinde de moment, de forma de zi şi arbitraj”, a mai spus antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.