RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, aproape de o victorie mare pe Bega

/ 13 aprilie 2011

Pandurii au fost aproape de a detona bomba la Timişoara, acolo unde a reuşit un rezultat de egalitate 2-2 (1-1), după ce gazdele s-au salvat de la înfrângere printr-un gol înscris în ultimul minut.

Spusele lui Grigoraş, care a declarat că merge la victorie pe Bega, au avut acoperire în jocul destul de curajos arătat de echipa gorjeană deşi evolua pe terenul echipei care avea nevoie de un succes pentru a spera la fotoliul de lider la încheierea rundei. Timişoara a deschis scorul în minutul 26 după o centrare a lui Goga fructificată de Magera cu o lovitură de cap din centrul careului gorjean. Zicu a fost aproape de a dubla avantajul gazdelor în minutul 35, când a scăpat singur cu Mingote, dar încercarea sa de a-l loba pe portughez n-a fost cea dorită şi scorul a rămas nemodificat. Cei care au schibat tabela au fost gorjenii, Pandurii egalând în minutul 38 prin Vranjes, care a trimis un voleu superb de la 16 metri, execuţie cu care l-a învins pe Pantilimon.

Tot Pandurii au fost cei care au marcat şi imediat după reluare, în minutul 47 Lemnaru a dejucat pasul greşit la offside al gazdelor, a ţâşnit dintre fundaşii Timişoarei şi a trimis mingea în poarta lui Pantilimon ducând scorul la 1-2. La acest scor, Pandurii au fost mai prezenţi în joc şi s-au jucat la un moment dat cu adversarul, dar nu au reuşit să fructificd momentele de uluială din tabăra gazdelor. Uşor, uşor, Timişoara a încput să pună presiune în careul Pandurilor. Goga şi Zăgrean în minutul 68,  şi Helder, cu un şut din afara careului, au încercat să aducă egalarea, în vreme ce Lemnaru a fost aproape de a da lovitura de graţie gazdelor în minutul 77, dar Helder l-a blocat pe atacantul Pandurilor.

Timişoara a încheiat cu toate liniile în careul Pandurilor, iar Zicu a reuşit să aducă un punct pentru gazde cu un gol în minutul 90, fostul dinamovist marcând cu un şut plasat din interiorul careului după o degajare greşită a defensivei gorjene la un corner al gazdelor.

Poli Timişoara – Pandurii Târgu Jiu 2-2 (1-1)
Stadion “Dan Păltinişanu”, spectatori 5.000

Au marcat: Magera (min. 26), Zicu (min. 91) / Vranjes (min. 38), Lemnaru (min. 47)

Poli: Pantilimon – Helder, Luchin, Ghionea, Scutaru (min. 30 Ignjatijevici; min. 78 Ricketts) – Goga, Bourceanu, Burcă (min. 59 Rocha), Zicu – Magera, Zăgrean. Antrenor: Dusan Uhrin jr.

Pandurii: Mingote – Pleaşcă, Viera, Cardoso (min. 53 I. Rada), Grecu – Băcilă (min. 73 Popete), Pintilii, Vranjes, Nistor (min. 92 Avramescu) – Stromajer, Lemnaru. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Burcă, Zăgrean, Bourceanu, Goga, Magera / Stromajer
Arbitrii: S. Colţescu – Fl. Păunescu, M. Nicoară.

www.sportingorj.ro

Comentează!

10 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    multumim PANDURII!!!!!!!!!! Meritati toate aprecierile noastre!!!!!

    • kagula spune:

      …care aprecieri?gol din offside ca si la craiova,faulturi tolerate,intrari la fel decizii eronate…rusine!sunteti parte a cooperativei mitica de la liga..

      • florin spune:

        Lasa gura frustratule! Ce gol din offside visezi leshinatule?

      • keizer spune:

        kagula esti un ratat obosit, nu stiu la ce meci te uitasi tu dar probabil esti un frustrat de fan al craiovei, stai linistit ca oricum divizia B va asteapta iar pandurii raman in liga 1

        • HHH spune:

          Voi o sa stati in liga 1 ca ati mai stat si pana acum tot corect ati stat…azi pandurii au jucat bine chiar meritau sa bata…dar pana la a face pe prostu si sa zici ca nu a fost ofside la golu 2 inseamna ca ori esti prost ori nu te pricepi la fotbal ori faci pe prostu si iti sta bine…Nu mai duceti voi grija lu Craiova daca picam in B picam cu fruntea sus nu ramanem pe manevrele lu condescu 3 ani la rand…asa ca vedeti-va de trb voastra si nu mai comentati de Craiova voi astia care tineti cu Pandurii nici nu ar trebui sa deschideti gura de Craiova…Pandurii nici nu exista pe harta fotbalului romanesc.

          • gorj spune:

            sa mai vina craiova in LIGA1 cand o retrograda BARCELONA huoooooooo lubenitarilor!!!!! va da la *** tg muresu azi!!!!!!

        • kagula spune:

          kaizere ramaneti in a datorita cooperativei,un campionat nu ati jucat nimic doar vati vandut…rusine ba ca esti oltean..vai mama ta miner jegos cu rapu gros..

          • keizer spune:

            bai eu am obiceiul sa ma spal, nu stiu cum faci tu…de fapt daca ma gandesc mai bine cam „puti” asa a frustrare. ce daca sunt oltean trebuie sa tin cu craiova? craiova de azi e o rusine pentru fotbalul romanesc, pacat pentru ce a reprezentat acum multi ani…

      • FANPAN spune:

        Kagula ( kapula ) esti varza, habar nu ai de fotbal.Mai bine stai in banca ta si nu mai scoate capul ca esti penibil.
        FELICITARI BAIETI SI TINETI-O TOT ASA, NU BAGATI IN SEAMA TOTI FRUSTRATII.
        HAI PANDURII

      • cipry spune:

        unde mm ai vazut ma tu offside dute dreak de lesinat=))))….marsh in mm si iati ochelari jegosule..si invata si fotbal..;)

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.