RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş se aştepta la un meci mai greu cu Victoria Brăneşti

/ 11 aprilie 2011

Cele nouă puncte luate de Pandurii într-o singură săptămână au făcut ca echipa lui Petre Grigoraş să se rupă de plutonul echipelor situate în zona retrogradării, însă tehnicianul gorjenilor spune că echipa sa nu a scăpat de griji.

„Dacă am învins CFR, Craiova şi Brăneşti nu înseamnă că ne-am salvat. Vom face cea mai mare greşeală să ne considerăm scăpaţi de griji. Cert este că am luat o opţiune serioasă. Şi jocul echipei a fost unul în creştere şi asta mă bucură”, a declarat Grigoraş la finalul meciului cu Victoria Brăneşti.

Tehnicianul echipei gorjene a recunoscut că se aştepta la o replică mai viguroasă din partea Victoriei Brăneşti: „Ne aşteptam la un meci greu pentru că ei aveau două zile în plus de recuperare şi lucurul acesta mă îngrijora. Până la urmă, chiar dacă rămân cu amărăciune că am primit două goluri pe final şi ne-a stricat puţin bucuria, aş fi nesincer să spun că nu mă bucur că am obţinut victoria”.

Grigoraş a mai mărturisit că reuşitele Pandurilor din ultimele trei meciuri au depăşit planurile pe care le făcuse: „Am câştigat mai mult decât mă aşteptam, eram mulţumit şi cu cinci, şase puncte cu condiţia să batem Brăneştiul. Ne-a ieşit mult mai bine, am câştigat toate jocurile şi lucrul acesta mă bucură, felicit jucătorii pentru că a fost o săptămână foarte dificilă”, a încheiat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.