RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chiricheş, menajat pentru a fi apt la meciurile viitoare

/ 11 aprilie 2011

Foarte bun în partida cu Victoria Brăneşti după ce în debutul sezonului de primăvară a avut şi unele evoluţii mai puţin convingătoare, Vlad Chiricheş a părăsit terenul la 4-0 fără a mai putea fi înlocuit, după ce Grigoraş făcuse deja trei schimbări, deaorece a simţit unele dureri ce puteau fi semnul unei iminente accidentări.

„Chiricheş a simţit o jenă şi nu am dorit să forţeze şi l-am scos”, a lămurit Grigoraş problema ieşirii lui Chiricheş de pe teren, lipsa acestuia făcându-se simţită în ultimele momente ale întâlnirii, atunci când Pandurii a încasat două goluri. Chiricheş va efectua un control medical pentru a se stabili care a fost cauza durerilor resimţite, iar dacă toate lucrurile vor fi în regulă, atunci fundaşul Pandurilor va rata cel mult meciul de la Timişoara, programat miercuri, de la ora 19:30.

În privinţa altor doi jucători ce au avut probleme medicale dar care au revenit în ultima perioadă, Grigoraş s-a declarat mulţumit de felul în care atât Cardoso cât şi Băcilă au intrat în ritmul echipei: „Cardoso a reuşit după o pauză lungă să facă un travaliu bun şi să ducă 90 de minute, Băcilă este la primul joc, dar s-a văzut că experienţa lui îşi poate spune cuvântul în duelul cu adversarii”, a comentat tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.