RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Aur pentru Georgiana Dragotoiu la Maratonul Internaţional de la Cluj

/ 11 aprilie 2011

Atleta gorjeană Georgiana Dragotoiu a reuşit performanţa de a termina prima în Maratonul Internaţional de la Cluj, competiţie aflată la ediţia inaugurală.

Gorjeanca de 25 de ani, legitimată la CS Pandurii Târgu Jiu şi antrenată de Ion Bură, a avut o evoluţie de excepţie terminând cursa cu un record personal de două ore şi 51 de minute, Georgiana Dragotoiu intrând în posesia unui premiu de 3.000 de lei oferit de organizatori.

Reuniunea atletică de la Cluj Napoca a găzduit şi alte curse, CS Pandurii Târgu Jiu câştigând medalii de argint şi bronz la cursa populară de 6 km prin Laura Popescu şi Alexandra Creţan şi două locuri partu la semimaraton prin Elena Moagă, cu un record personal de 1:18:52, şi Alexandru Staicu.

„Timpii realizaţi de atleţii noştri sunt competitivi la nivel internaţional şi trebuie să ţinem cont şi de faptul că ei au fost înregistraţi în condiţii vitrege, pe vânt puternic. După o muncă de câţiva ani mă bucur că au venit şi confirmările, Dragotoiu şi Moagă dovedind că pot să ajungă în viitor alergătoare de nivel mondial”, a declarat antrenorul Ion Bură după performanţele realizate de atleţii de la CS Pandurii Târgu Jiu în cadrul Maratonului Interanşional de la Cluj, manifestări la care au luat parte circa 3.000 de iubitori ai atletismului, aproximativ 100 dintre ei fiind sportivi legitimaţi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.