RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – Victoria Brăneşti 4-2 (1-0) – LIVE TEXT

/ 10 aprilie 2011

Pandurii luptă astăzi pentru o victorie ce i-ar asigura Sărbători Fericite, tranşarea în favoarea lor a întâlnirii directe cu Victoria Brăneşti dând gorjenilor mari şanse de a se salva de la retrogradare.

Pandurii Târgu Jiu – Victoria Brăneşti 4-2 (1-0)

Stadion „Municipal” Drobeta Turnu Severin, spectatori: 1.000

Au marcat: Vranjes (min. 9 – din penalti), Nistor (min. 58), Stromajer (min. 65), Băcilă (min. 81) / Oprea (min. 89), Olariu (min. 92)

Pandurii: Mingote – Pleaşcă (min. 72 Băcilă), Viera, Chiricheş, Cardoso – Nistor, Pintilii (min. 76 Avramescu), Vranjes, Brata (min. 46 Popete) – Lemnaru, Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.

Victoria: Savu – Maghici, Bar, Marincău, Lorincz – Ispir (min. 70  D. Stan) – Popa (min. 70 Călincaru) , Novac, Olariu, Nicola(min. 56 Zuluf) – Oprea. Antrenor: Ilie Stan.

Cartonaşe galbene: Pleaşcă (min. 59), Cardoso (min. 88)/ Maghici (min. 9)

Arbitri: Florin Marcu – Dorin Mudura, Cătălin Savu.

Filmul meciului:

Min. 9: GOOOOOOOOOL PANDURII!!!! Pandurii primesc un penalti la o acţiune a lui Stromajer, iar Vranjes îl execută cu sânge rece pe Savu – 1-0.

Min. 16: Vranjes a executat periculos o lovitură liberă de la 21 de metri, dar balonul a trecut puţin pe lângă poarta lui Savu.

Min.  35: Nicola a avut o mare ocazie după o fază de atac prelungită a Victoriei, dar reluarea sa din 6 metri a fost respinsă cu piciorul în corner de Mingote. Bar a avut şi el o oportunitate de a înscrie după executarea cornerului, dar mingea trimisă cu capul de fundaşul brăneştenilor a trecut puţin pe lângă poartă.

Min. 38: Vranjes a şutat de la 18 metri peste poartă după o minge bine întoarsă de Brata.

Min. 45: Popa a executat o lovitură liberă de la peste 30 de metri, dar balonul a trecut mult peste bara transversală, iar Pandurii a intrat în avantaj la vestiare.

Min. 46: Pandurii încep în forţă, Lemnaru şutează în blocaj după care Popete şutează şi el din colţul careului mare, dar mingea trece peste poartă.

Min. 55: Nistor a trimis mult peste poartă o minge primită de la Lemnaru în centrul careului Victoriei.

Min. 56: Chiricheş a reluat cu capul pe lângă poartă o centrare foarte bună a lui Popete.

Min. 58: GOOOOOOOL PANDURII!!! Nistor duce scorul la 2-0 după un şut plasat din afara careului.

Min. 65 : GOOOOOOOL PANDURII!!! Stromajer duce scorul la 3-0 după o fază în care vântul a avut rolul principal.

Min. 76: Stan a executat o lovitură liberă de la 19 metri, dar balonul a trecut la două palme de transversală.

Min. 81: GOOOOOOOOL PANDURII!!! Pandurii concretizează un contraatac şcoală, pornit din propria jumătate de teren de Băcilă, 4-0!!!

Min. 89: GOL VICTORIA!!! Brăneştiul reduce din handicap cu un şut din prima din interiorul careului, fără sperţe pentru Mingote.

Min. 90+2: GOL VICTORIA!!! Scorul devine 4-2 după un şut plasat în vinclu de la marginea careului!

 

 

Comentează!

6 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    felictari pandurii jilele dreq de la craiova sunt in KIGA2 ,**** STINTA din gorj si pana-n dolj si pana-n sa nu mai auzim de sca r b e l e de la craiova

    • HHH spune:

      Bha da tu esti prost rau mha nu asa..noi ne ducem in liga 2 cu frumtea sus Pandurii stau in liga 1 de 2 numai pe smecheriile lu condescu..Nu sunt din Craiova sunt din tg-jiu da nu pot sa tin cu niste javre care nu stau pe merit in liga 1..Forta Stiinta!!!Madnru ca sunt OLTEAN nu ca tine…PROST care nu ai habar de fenomen!!!

    • kagula spune:

      vezi ma dracu de slugile tale de la pandurii,sclavule si lasa STIINTA in pace…voi oricum sunteti sclavii bukurestiului si al pdl gorj..

  • ionut spune:

    rapid va rugam omorati j a vc r e le de la craiova !!!!! huooooooooooooo s c a r b e l e olteniei !!!!

    • HHH spune:

      Uite ca ti sa indeplinit dorinta si ne-au omorat de nu sa mai putut:)))Ce ura aveti voi mha pt Craiova cand echipa noastra locala sta in prima liga numai datorita lu Condescu si Voturilor lui pt Nasu=))Hai Durii=))

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.