RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: “Sunt puţin dezamăgit, dar băieţii au dat tot ce au putut”

/ 10 aprilie 2011

Antrenorul Liviu Andrieş crede că înfrângerea Energiei în faţa celor de la U Transilvania Cluj este şi o consecinţă a faptului că mulţi dintre jucătorii săi nu sunt rodaţi după ce au făcut tuşa în timpul mandatului lui Vasile Stângă.

“Sunt puţin dezamăgit, dar băieţii au dat tot ce au putut. Atâta putem la ora actuală. A fost un meci bun cu foarte multe contacte fizice. Ştiam că este aşa. De astăzi nu mai avem şanse pentru locul 5. Nu facem o tragedie din asta. 80 % din jucătorii folosiţi nu au jucat aproape un an de zile, nu au avut meciuri şi se vede. De acum ne propunem să jucăm, să ne construim o echipă pentru anul viitor”, a declarat Andrieş la finele întâlnirii pierdute de Energia, scor 28-34, în faţa clujenilor de la U Transilvania.

După acest meci, Energia a coborât pe locul 7 în Liga Naţională de handbal masculin şi şansele de a mai prinde un loc pentru cupele europene au scăzut dramatic având în vedere şi programul infernal pe care echipa gorjeană îl are în acest retur. Etapa următoare, Energia va juca în deplasare în compania celor de la HC Odorhei, echipă care ocupă locul secund în Liga Naţională.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • surdu-srl spune:

    SURDULEEEEEEEEE !!! Bafta in continuare!Nu-ti ajuta Dumnezeu pentru manariile care le faci!De atmosfera din sala ce zici?De tot rasul!Cine sapa groapa altuia pica singur in ea (ai mai auzit treaba asta Surdule-la propriu si la figurat).Cu banii pentru baschetbalisti cum ramane,a mai ramas ceva nefurat?Nu te juca, mai multi ochi si mai multe urechi sunt atenti asupra ta.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.