RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Constantin Ştefan: “Pentru noi a fost un meci crucial”

/ 10 aprilie 2011

Prin victoria de la Târgu Jiu, U Transilvania Cluj a făcut un pas mare spre îndeplinirea obiectivului trasat de conducere, acela de a se clasa în primele cinci echipe ale campionatului la finele stagiunii.

Antrenorul clujenilor, Ştefan Constantin, a declarat că partida a fost una crucială pentru echipa sa: “O victorie importantă pentru noi. Pentru noi a fost un meci crucial. L-am abordat ca pe o finală. Suntem într-o luptă directă cu mai multe echipe ce îşi doresc locul 5 printre care şi Energia. Am trecut de Energia cu un punct şi, fiind pe locul 6, trebuie să mai depăşim o echipă. Acum ne interesează doar ce e deasupra noastră”, a spus tehnicianul oaspeţilor despre cum au văzut aceştia întâlnirea de la Târgu Jiu. Constantin Ştefan a mai declarat că victoria echipei sale a fost adusă de plusul de valoare şi experienţă a jucătorilor săi: “Cred că am fost mai omogeni şi pe final am avut luciditate şi maturitate. S-a văzut valoarea individuală a jucătorilor mei şi cred că toată lumea e de acord că a fost o victorie meritată”, a concluzionat antrenorul ardelenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.