RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fără Grecu la meciul cu Victoria Brăneşti

/ 8 aprilie 2011

Fundaşul stânga al Pandurilor, Constantin Grecu, a încasat la Craiova cel de-al patrulea cartonaş galben din această stagiune, fapt care i-a adus o etapă de suspendare.

Aşa cum a fost nevoit să se descurce şi fără alţi jucători de bază precum Cardoso, Băcilă sau Voiculeţ în primele etape desfăşurate în 2011, Grigoraş spune că absenţa lui Grecu va putea fi suplinită de colegii săi: “S-a putut juca şi fără Băcilă, Voiculeţ se joacă şi fără Grecu. Din fericire acolo avem soluţii, Neagu, Cardoso, important e ca ei să se ridice la nivelul aşteptărilor”, a declarat antrenorul Pandurilor. În ceea ce-l priveşte pe Băcilă, acesta va face parte din lot la partida cu Victoria Brăneşti: “Băcilă va reveni, dar este exclus să joace tot meciul pentru că nu vrem să riscăm o recidivă. Va fi în lot şi dacă va fi nevoie de serviciile lui vom apela la el”. Grigoraş se teme totuşi de faptul că unii dintre jucătorii săi nu ar putea duce ritmul impus de programul campionatului şi îl dă exemplu pe tânărul fudaş dreapta pe care l-a aruncat în luptă în ultimele partide după accidentarea lui Matei: “Pleaşcă nu a jucat 90 de minute nici în Liga a III-a iar acum a jucat de două ori aproape 90 de minute în numai patru zile. Sper ca tinereţea să-l ajute şi aşa călim jucătorii tineri”, a mai declarat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.