RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a îngenunchiat Universitatea în Bănie

/ 7 aprilie 2011

Profitând de situaţia din ce în ce mai instabilă de la Craiova, Pandurii a câştigat cu 2-0 (1-0) în faţa Universităţii şi s-a distanţat la patru puncte de primul loc care duce în liga secundă.

Miza partidei şi-a pus amprenta pe jocul ambelor echipe în prima repriză, numărul paselor greşite fiind unul care te duce mai mult cu gândul la meciurile din ligile inferioare. Pandurii au controlat mai bine jocul, dar Craiova s-a aflat mai aproape de finalizare, Gângioveanu, cu un şut peste poartă în minutul 8, Subotic, blocat de Mingote la 20 de metri după o gravă eroare a lui Viera în minutul 15, şi David Lopes, cu o lovitură de cap în urma unul corner în minutul 16, au încercat să pună în pericol poarta gorjenilor, fără rezultat însă pe tabela de marcaj. Lemnaru a fost la capătul unei centrări în minutul 27, dar balonul a trecut peste poartă la prima ocazie reală a Pandurilor din prima repriză. Craiova a replicat cu încă un şut al lui Gângioveanu, în minutul 33, şi o mare ocazie două minute mai târziu, când Prepeliţă şi David Lopes nu reuşesc să speculeze o bălbă colectivă a apărării pandure la un corner executat de Gângioveanu. Dacă Universitatea nu a reuşit să deschidă scorul, Pandurii au fost mai precişi în ultimul minut al primei părţi a jocului. Cardoso a centrat perfect pentru Stromajer, iar vârful sloven a înscris cu o lovitură de cap, balonul intrând în poartă după ce a lovit mai întâi bara transversală.

Repriza secundă a început cu un ritm mai alert, Pandurii trecându-şi în cont o ocazie în minutul 46 prin Stromajer, care a trimis cu capul peste poartă o centrare a lui Lemnaru, un minut mai târziu şi gazdele fiind aproape de gol prin nou intratul Bujor, dar atacantul Universităţii nu a reuşit să şuteze şi defensiva gorjeană a rezolvat situaţia. Pandurii au simţit că se poate mai mult, au apăsat pe acceleraţie şi în minutul 57 a venit şi golul doi. Nistor a pasat spre Lemnaru, aflat la limita offside-ului, iar acesta după ce a întors doi fundaşi ai Craiovei a şutat de la 10-11 metri învingându-l pentru a doua oară pe Silviu Lung jr. La 0-2, Craiova a rămas inertă, Pandurii au mai înscris o dată prin Vranjes, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Singurele zvâcniri ale gazdelor s-au concretizat în şutul lui David Lopes din interiorul careului, prins de Mingote, şi cel al lui Florin Costea, portughezul din poarta Pandurilor fiind şi de această dată la post.

Victoria Pandurilor, a doua consecutivă în acest retur, aduce oarecare linişte în tabăra gorjeană, însă duminică elevii lui Grigoraş au datoria să-şi betoneze situaţia în clasament printr-un succes în faţa Victoriei Brăneşti.

Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu 0-2 (0-1)

Stadion „Ion Oblemenco” Craiova, spectatori: 1.000

Au marcat: Stromajer (min. 45), Lemnaru (min. 57)

Universitatea: Lung jr. – Dănănae, Zoro, D. Stoica, Buşu (min. 46 Bujor) – Prepeliţă, Wendel, D. Lopes, Gângioveanu (min. 65 Firţulescu) – M. Costea (min. 54 Fl. Costea), Subotic. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Pandurii: Mingote – Pleaşcă (min. 80 Popete), Viera, Chiricheş, Grecu – Nistor, Pintilii (min. 89 Avramescu), Vranjes, Cardoso (min. 73 Brata) – Stromajer, Lemnaru. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Firţulescu (min. 68), Prepeliţă (min. 70) / Grecu (min. 87)

Arbitrii: Robert Dumitru – Paul Dimancea, Bogdan Hârlab.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

9 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    ce **** le-am dat la lubenitari!!!!Multumim Pandurii!!!!

    • alonso spune:

      COMENTA SI GICA DIN SAT, bine ca mumata pune faianta si tactu`i croitor

      • gorj spune:

        mars ba si tu lubenitar de 2 lei *** stinta huoooooooo lubenitarii sa mai jucati in liga1 cand o retrogradata Real madrid in segunda ani ma lu leee, huoo lubenitarulee rasurile olteniei 6 din 6, mars la lubenite si tu si toti fraierii care tin cu craiova, lubenitarilorrrrrr

  • HHH spune:

    Da tu ce mm esti mha ****…vb tu un *** care nu ai fost in viata ta pe stadion..te gasisi sa vb tu gorj …varzarule..

    • Un gorjean spune:

      Bravo, pandurilor! Felicitari! Nu inteleg pe prazarii astia de ce se oftica pt ca aici e site-ul de Gorj si nu de dolj, asa ca dak nu va convine sa cititi despre bucuria gorjenilor, mars la site-urile care miros a praz! Aici scrie sport in Gorj, asa ca valea, dak nu va place echipa Pandurii, intelegeti bai looserilor?

      • HHH spune:

        Bha sunt din tg-jiu da tin cu Universitatea…cand am inceput sa imi placa fotbalu pandurii nici nu exista pe harta fotbalului.Si daca imi arati tu in Tg-jiu 1 care sa tina 100% cu pandurii fac ce vrei tu…Steaua Craiova Dinamo Rapid astea sunt echipele oamenilor din Gorj si Tg-jiu asa ca nu va mai dati de cur in sus ca sunteti pandurii si ca sunteti nu stiu ce…si pt bou de gorj e prea prost sa intealga fenomenu.

        • luka spune:

          HHH TU ESTI PROST RAU

        • ILoveEnergia spune:

          Dragule uite si dovada. Eu tin 100% cu pandurii si nu suport universitatea, familia mea fiind adevarati suporteri ai echipei din banie si eu totusi nu am nicio treaba cu echipa craiova sau alte echipe in afara de pandurii. Acum ca am lamurit-o si pe asta, vezi-ti de echipa ta. In viata trebuie sa stii sa si pierzi!!!!!!

        • gorj spune:

          murireai fir ai al dreq cu craiova ta de jila imputita!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.