RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii s-au descătuşat după victoria cu CFR

/ 5 aprilie 2011

Primul succes al Pandurilor în Liga I în 2011 a avut darul de a descătuşa jucătorii echipei gorjene, antrenorul Petre Grigoraş aşteptând acum o serie pozitivă care să-i îndepărteze de zona periculoasă a clasamentului.

„A fost o descătuşare totală, e o atmosferă foarte bună. Pe moment nici nu am realizat cât de importante au fost punctele pe care le-am câştigat. Dacă am fi pierdut acea partidă cumultat cu un eşec la Craiova am fi coborât cu şansele noastre de salvare undeva la 10%”, a explicat Grigoraş situaţia echipei sale după meciul câştigat duminică la Drobeta Turnu Severin.

Tehnicianul Pandurilor spune că principala sa misiune este aceea de a face în aşa fel încât jucătorii să fie cât mai proaspeţi la ora partidelor, Liga I intrând acum într-o perioadă foarte condensată în ceea ce priveşte programul meciurilor: „Băieţii sunt în creştere şi sper să-i recuperăm din punct de vedere fizic. Asta e prima mea problemă. Am făcut doar un antrenament uşor, de refacere, de menţinere, i-am lăsat mai liberi. Accentul se pune pe refacere, odihnă, alimentaţie şi păstrarea încrederii. Au dovedit că atunci când sunt o echipă, când joacă toţi, când aleargă toţi şi depun efort, indiferent de valoarea adversarului pot avea câştig de cauză”, a mai spus Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.