RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş se teme că Reghecampf va resuscita Craiova

/ 5 aprilie 2011

Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş, regretă faptul că Universitatea Craiova şi-a schimbat antrenorul exact înaintea meciului cu echipa gorjeană.

Grigoraş crede că şocul schimbării tehnicianului i-ar putea trezi pe jucătorii Universităţii, echipă care nu a mai mai câştigat de zece etape în Liga I: „Sincer, îmi pare rău că l-au schimbat pe Napoli înaintea meciului cu noi. Orice schimbare de antrenor poate să aducă un beneficiu. Nu e prima oară când Reghecampf antrenează Craiova, şi anul trecut a antrenat acolo ultimele două etape, dacă nu mă înşel. Erau la retrogradare şi dacă nu câştigau meciul cu Galaţiul cred că retrogradau ei şi nu Pandurii”, a declarat Grigoraş. În acelaşi timp, antrenorul Pandurilor spune că Universitatea Craiova are jucători valoroşi pe care trebuie să îi iei în calcul chiar şi atunci când echipa din Bănie are un joc mai puţin convingător: „Un Mihai Costea, Florin Costea, Dorel Stoica, Gângioveanu, Dănănae au cochetat şi cu loturile naţionale, sunt jucători buni. E o presiune, o situaţie mai delicată la ei, o nesiguranţă destul de mare şi acum şi-au pierdut ţi încrederea după atâtea meciuri fără victorie şi după ce au ajuns în clasament la retrogradare, dar aceşti jucători care au valoare pot oricând să facă un meci bun. Sperăm să nu-l facă cu noi”, a mai declarat Petre Grigoraş.

Meciul dintre Universitatea Craiova şi Pandurii Târgu Jiu, contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I, se va disputa joi pe stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, cu începere de la ora 19:30.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.