RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş s-ar mulţumi cu un egal în Bănie

/ 5 aprilie 2011

Chiar dacă şi Universitatea Craiova şi Pandurii sunt în mare foame de puncte şi victoria le-ar conferi o mai mare linişte, antrenorul gorjenilor recunoaşte că nici un rezultat egal nu ar fi rău pentru echipa sa.

„Nu ascund faptul că mi-ar conveni şi un rezultat de egalitate, asta ar însemna că îi ţinem sub noi. Dar asta ar trebui cumulat cu o victorie cu Brăneştiul. Şansele noastre cresc în acest caz, dar să nu ne gândim încă la meciul de duminică. Să pregătim meciul acesta foarte bine”, a declarat Grigoraş analizând atent situaţia din clasament a echipelor care se luptă pentru evitarea retrogradării.

Grigoraş spune că nu s-a mai gândit în ultima vreme la posibilitatea jucării meciului cu Oţelul Galaţi, dar crede că, în eventualitatea în care Pandurii vor primi o decizie favorabilă de la TAS, echipa sa va reuşi să-şi îmbunătăţească linia de clasament: „Acum nu mă mai gândesc la meciul cu Oţelul. Nici măcar un minut nu mi-a mai trecut prin cap. Dar, totuşi, când mă uit în clasament şi văd steluţa aia acolo parcă îmi dă o senzaţie că un punct sau trei în plus ar însemna ceva…”, a mai declarat tehnicianul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.