RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Sperăm să reuşim să legăm câteva meciuri fără înfrângere”

/ 4 aprilie 2011

Victoria Pandurilor în faţa celor de la CFR Cluj a fost una pe care Petre Grigoraş a caracterizat-o ca fiind una a descătuşării echipei sale.

„Am câştigat încredere pentru că în ultimul timp se pierduse încrederea în propriile forţe mai ales că ştiţi cum a fost la Pandurii acest început de retur, tumultuos, mai mult decât ne aşteptam, cu neprogramare, cu accidentări. A fost o victorie muncită, cred că şi meritată cu toate că pe final am primit acel gol destul de uşor şi chiar puteam fi egalaţi. Felicit echipa. Am văzut o creşetere la echipă şi am încredere că vom face meciuri bune în continuare”, a declarat Grigoraş după succesul înregistrat în faţa celor de la CFR Cluj, primul din acest an.

Tehnicianul gorjenilor a mai declarat că se aştepta să învingă campioana en-titre, una slăbită de plecările din iarnă, de accidentările din ultima vreme şi de suspendarea lui Mureşan: „Sincer, luasem în calcul cele trei puncte cu CFR. Făcusem o analiză a CFR-ului în acest campionat şi am constat că obţinuseră în depalsare cele mai puţin puncte de când au promovat în Liga I. Nu au reuşit să câştige nici la Brăneşti sau Astra. Plecarea lui Culio, Traore, schimbările dese la nivelul echipei tehnice şi-au pus amprenta. Sunt trei puncte importante, dar astea nu sunt de ajuns. Dacă nu reuşim în următoarele două jocuri să adunăm minim patru puncte tot acolo rămânem şi situaţia noastră va fi la fel de grea ca până acum. Sperăm să reuşim să legăm câteva meciuri fără înfrângere şi să ne depărtăm de locurile retrogradabile”, a explicat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.