RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Nu e un meci decisiv cu Craiova”

/ 4 aprilie 2011

Tehnicianul Pandurilor nu vrea presiuni în plus pentru echipa sa înaintea partidei din Bănie şi spune că meciul cu Universitatea Craiova nu este unul decisiv.

„Nu e un meci decisiv cu Craiova, dar e un meci care îţi poate ridica moralul sau poate să te aducă înapoi de unde ai plecat. În următoarele două etape se pot limpezi lucrurile sau de ce nu, se pot complica şi mai mult”, a declarat Petre Grigoraş despre cele două partide care ar putea influenţa decisiv lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Grigoraş mai spune că Pandurii va avea o misiune mult mai uşoară dacă va reuşi să-şi recupereze jucătorii accidentaţi: „Aş vrea să am toţi jucătorii sănătoşi, iar în situaţia asta cred că ne-am descurca foarte bine până la sfârşitul campionatului. Mă refer la Băcilă, Voiculeţ, Brata, Cardoso să revină şi el la potenţialul maxim, Matei. Dacă aş avea toţi jucătorii sănătoşi nu mi-ar fi frică de sfârşitul campionatului”, a declarat antrenorul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.