RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic, mulţumit de joc nu însă şi de rezultatele acestui sezon

/ 3 aprilie 2011

Antrenorul Energiei, Slobodan Nikolic, crede că echipa sa a jucat un baschet bun în acest sezon şi merita să joace în play-off.

Finalul sezonului regulat a prins Energia în cea mai bună formă, dar Nikolic nu crede că ar fi fost bine ca sezonul să fi fost mai lung: „Am jucat un baschet foarte bun, am pierdut acele meciuri în ultimele secunde, dar este nevoie şi de pauză atât pentru jucători cât şi pentru antrenori pentru că Liga din România este foarte puternică şi nu este atât de uşor să joci”, a declarat tehnicianul plav. Acesta a ţinut să precizeze că în finalul sezonului a avut două obiective, unul de a face ca bilanţul Energiei să nu fie unul negativ, iar cel de-al doilea a fost acela de a face spectacol pentru publicul târgujian: „Sunt mulţumit că am terminat sezonul cu un scor 15-15. Nu este un rezultat pozitiv dar este mai bine decât 14-16. Cred că în ultimele meciuri jucătorii au făcut şi spectacol pentru un public care ne-a ajutat foarte mult în acest sezon”.

Referindu-se la partida cu Timişoara, Nikolic a declarat că a avut în faţă o echipă foarte experimentată: „Timişoara este o echipă foarte bună, care ştie foarte mult baschet, are jucători experimentaţi. A fost un meci în meci în care ştiam că se vor înscrie foarte multe puncte, aşa s-a şi întâmplat. Am avut ceva probleme în sfertul întâi şi în debutul sfertului doi”, a mai spus tehnicianul Energiei. Cât despre meciurile din play-out cu Politehnica Iaşi, Slobodan Nikolic este tranşant, Energia nu poate să piardă vreun meci contra moldovenilor: „Trebuie să câştigăm cu 3-0, mai ales că primele două meciuri le jucăm acasă iar apoi să câştigăm şi acolo primul meci”, a concluzionat Nikolic.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.