RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Darby vrea să câştige concursul de slam dunk de la All Star Game

/ 3 aprilie 2011

Singurul jucător al Energiei care va participa în acest an la All Star Game-ul României, Louis Darby, consideră că şi alţi coechipieri ai săi ar fi meritat să fie pe 9 aprilie la Sibiu.

Darby spune că va încerca să le mulţumească celorlalţi colegi oferindu-le un trofeu pe care vrea să-l câştige la All Star Game la concursul de slam dunk: „Oricare dintre jucătorii Energiei din primii cinci ar fi meritat să fie la All Star Game. O să încerc să păstrez la Târgu Jiu titlul obţinut de Joe Barber anul trecut, o să dau tot ce e mai bun în mine să aduc ceva la Târgu Jiu. Este şi meritul echipei care m-a pus într-o poziţie bună să am reuşite în fiecare meci”, a declarat cel mai bun jucător al Energiei din sezonul 2010-2011.

Louis Darby este la prima sa participare la All Star Game în România, dar având în vedere execuţiile sale spectaculoase arătate în cei trei ani în care a jucat în ţara noastră, el este favorit în concursul de slam dunk în show-ul baschetbalistic ce va avea loc pe 9 aprilie la Sibiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • fan spune:

    Si chiar la castigat! URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

    Capusan ramasese cu gura cascata iar de Jason Morte ce sa mai zic….de atata invidie era in stare sa sara peste toata sala numai sa-l depaseasca pe Louis , numai ca trbuie sa mai si poata dar poate in alta viata.
    m-am distrat pe cinste…ce cazatura senzationala , ce invidie ….

    BRAVO LOUIS , VEI RAMANE MEREU IN INIMILE NOASTRE!

    P.S. Daca il apreciati pe LOUIS : eurosport.com/romania/best small forward -louis darby .

    VICTORIIIIIIIIIE!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.