RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Darby: „În România voi juca numai la Energia”

/ 3 aprilie 2011

La finalul meciului câştigat de Energia în faţa celor de la BC Timişoara, americanul Loius Darby a fost înconjurat de zeci de fani care au dorit autografe şi fotografii alături de starul echipei gorjene.

Extrema Energiei a făcut apoi o declaraţie de dragoste echipei gorjene atunci când a fost întrebat despre viitorul său în plan sportiv: „Vreau să mă întorc la Energia, acum depinde de circumstanţele care vor fi, Dar mie îmi place oraşul, îmi plac oamenii de aici. În România voi juca numai la Energia”, a declarat Darby după ultimul joc al Energiei din sezonul regulat, meci câştigat de gorjeni cu 100-93 şi în care americanul a fost din nou cel mai bun jucător al echipei sale.

Referindu-se la partida cu BC Timişoara, Louis Darby spune că era previzibil ca jocul să fie unul extrem de echilibrat: „Ne aşteptam să fie un scor mai strâns pentru că ambele echipe şi-au dat toată silinţa în apărare, dar noi am înscris foarte multe aruncări şi libere. Aş fi vrut să continuăm sezonul în play-off, nu în postura în care suntem acum”, a mai declarat singurul reprezentant al Energiei în All Star Game România 2011.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Hammer spune:

    fanii iubesc jucatorii ce isi asuma declaratii de genul asta.:P Cat timp iti tii cuvantul..U`re the best Louis!!!

    • done spune:

      😀
      scrie-i omului toata propozitia in engleza ca vad ca te pricepi! Da’… daca nu se tine de cuvant… nu mai e „the best Louis”?

      • ILoveEnergia spune:

        Este the best ca si jucator chiar daca nu isi asuma ce a spus dar nu mai este the best ca si persoana. Parerea mea.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.