RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie în ultimul minut pentru Jiul Rovinari

/ 2 aprilie 2011

Etapa a XX-a a ligii a III-a în seria a IV-a a trimis Jiul Rovinari la Berbeşti, acolo unde a dat piept cu Ghecon Lăpuşata, echipă pe care a învins-o greu, cu scorul de 2-1.

Tudorache a avut o mare ocazie în minutul 5, dar a ratat din poziţie favorabilă, singur cu portarul, apoi Văcaru a reuşit să deschidă scorul din lovitură liberă.

Gazdele au egalat în minutul 70 la o fază confuză. Apărătorii Jiului Rovinari de pe partea dreaptă nu au reuşit să scoată o minge uşoară în aut, a venit centrarea celor de la Ghecon, Văcaru a ratat intervenţia după ce mingea i-a sărit din gazon, iar Ciortan a făcut ca scorul să devină 1-1.

Jiul Rovinari a atacat apoi cu toate liniile şi a obţinut victoria în ultimul minut de joc în urma unui aut executat puternic în careu, acolo unde de la 11 metri Amzucu a deviat cu capul spre colţul lung, fostul pandur făcând ca scorul să devină 1-2.

„A fost aşa cum ne aşteptam, greu, în special din cauza terenului extraordinar de prost. Nici la liga a IV-a nu găseşti aşa ceva… Am deschis scorul repede dar am ratat apoi foarte multe ocazii prin Tudorache, Meliţă sau Şoşoi, dar e bine că am reuşit să obţinem cele trei puncte”, a declarat scundul celor de la Jiul Rovinari, Gabi Răscol.

Ghecon Lăpuşata – Jiul Rovinari 1-2 (0-1)

Au marcat: Ciortan (min. 70) / Văcaru (min. 10), Amzucu (min. 90)

Jiul Rovinari: Căprărescu – Traşcă, Cîrciumaru, Amzucu, Văcaru – Tudorache, R. Rădoi (min. 65 Stanciu), Vulpe, Daviţoiu – Meliţă (min. 86 Dolceascu), Şoşoi (min. 90 Teerel. Antrenor: Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • gicu spune:

    fino as vrea sa te aud acum ce mai zici de caprarescu si de amzucu care au fost cei mai buni oameni la meciul asta, a pardon si carciumaru. lasa rautatea si fii alaturi de echipa cu sufletul ca fac pariu ca e sti unul care mananci o paine de la echipa asta , nu mai fi invidios pe colegii tai .

  • gicu spune:

    SUNT CONVINS CA TE VEI SCHIMBA DE ACUM INAINTE.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.