RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Meci fără istoric pentru Pandurii II, 4-0 cu Triumf Bârca

/ 2 aprilie 2011

Înfrângerea din turul campionatului înregistrată de echipa a doua a Pandurilor a fost răzbunată vineri, în etapa a XX-a din seria a IV-a a Ligii a III-a, gorjenii câştigând cu 4-0 (1-0) în faţa celor de la Triumf Bârca.

Ştreangă a fost cel care a deschis scorul în minutul 42, după pauză trecându-şi numele pe lista marcatorilor şi Fărcăşanu, Roberto Dumitru şi Golea. „A fost un meci fără istoric, am dominat permanent, am înscris de patru ori şi puteam să o mai facem de câteva ori, dar a intervenit relaxarea, o meteahnă mai veche a fotbaliştilor români. A fost o victorie normală, pe care trebuia să o trecem în cont ănaintea meciului de săptămâna viitoare, când ne vom deplasa la Motru pentru jocul cu Minerul”, a declarat Viorel Cioară, organizatorul de competiţii al celor de la Pandurii II, pentru www.sportingorj.ro.

 Pandurii II Târgu Jiu – Triumf Bârca 4-0 (1-0)

Teren sintetic Complex „Municipal” Târgu Jiu

 Au marcat: Ştreangă (min. 42), Fărcăşanu (min. 53), R. Dumitru (min. 70), Golea (min. 78)

 Pandurii II: Bănică – Dobroiu, Ştreangă, Chibulcutean, I. Constantin – Unguru (min. 75 Golea), Bugiu (min. 35 Poiană), Orac (min. 65 R. Dumitru), Nicoloff – Vlăduţi (min. 46 Stanciu), Fărcăşanu. Antrenor: Gabi Zahiu.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.