RSS post comments feeds rss email feeds twitter

S-a renunţat la sistemul de încălzire al terenului

/ 1 aprilie 2011

Proiectul iniţial de refacere a suprafeţei de joc a Stadionului “Municipal” din Târgu Jiu cuprindea şi un sistem de încălzire pentru perioada de iarnă, însă oficialii Pandurilor au renunţat la această variantă.

Preşedintele Pandurilor a declarat că terenul va fi însămânţat, va beneficia de sisteme de drenaj şi de irigare, dar nu şi de cel de încălzire, considerând inutilă prezenţa sa atâta vreme cât nici celelorlalte stadioane care deţin o astfel de instalaţie nu le-a fost de folos: “Am renunţat la sistemul de încălzire. Este nevoie să-l porneşti cu o lună înainte pentru a-l putea folosi. Ce eficienţă a avut la Steaua – Braşov sau la CFR-Rapid când a nins şi s-a jucat pe zăpadă pentru că sistemele nu au făcut faţă ? Nu are rost să investim acum în ceva ce nu poţi folosi cu adevărat. Tehnologia merge înainte, cine ştie ce va fi peste cinci ani ? Deocamdată nu e nimic în regulamente care să ne oblige să facem terenul cu încălzire. Şi apoi, ca să facem terenul cu sistem de încălzire, dura încă o lună şi jumătate în plus, iar noi vrem să jucăm acasă prima etapă din campionatul viitor”, a declarat Marin Condescu pentru www.sportingorj.ro.

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • geo spune:

    Condesculeeeeeeeeeeeeeee lasa ma vrajeala!In liga a-2-a oricum n-o sa-ti trebuiasca. Pentru rusinea de echipa in spatele careia faci numai mizerii nu meritati nici terenul din prezent (faza arata).Lasa banii la sporturile care ne reprezinta cu succes si un sfat: URMARESTE CAZUL PETCU.Sa ne-ajute Dumnezeu sa se faca dreptate deoarece sunt renumite spusele:”ulciorul nu merge de multe ori la apa”,”speranta moare ultima”,”niciodata sa nu spui …niciodata”.

  • alin spune:

    toate evolueaza…noi nu.de la anu’ sistemul de incalzire va fi obligatoriu.Suntem niste tampiti,oricum nu vom mai avea nevoie de multe modernizari in liga 2.PACAT…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.