RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş vrea cel puţin partu puncte din următoarele două meciuri

/ 1 aprilie 2011

Tehnicianul Pandurilor nu crede că un rezultat de egalitate cu CFR Cluj ar condamna echipa gorjeană la retrogradare, dar un meci egal pe teren propriu ar trebui completat cu o victorie la Craiova.

„Nu aş putea spune că unica variantă ar fi victoria în meciul cu CFR pentru că şi în eventualitatea unui egal nu ne-ar scoate din lupta pentru evitarea retrogradării. Daca totuşi, am reuşi să batem CFR-ul, ar fi o mare performanţă deoarece am învinge echipa care a câştigat campionatul şi cam tot ce a vrut în ultimii ani. Dar, pentru noi este important să ajungem la un anumit cumul de puncte, dacă am reuşi să scoatem minimum 4 puncte din următoarele două meciuri ar fi perfect”, a declarat Petre Grigoraş analizând programul imediat pe care Pandurii îl au în Liga I.

Problemele de lot avute îl fac pe Grigoraş să caute sprijin oriunde: „Credeţi-mă că nu aş dori să fie nimeni în situaţia mea de acum, să mă gândesc la tot felul de variante… Aşa că nu-mi mai rămâne decât să sper la un ajutor suplimentar din partea publicului, din partea conducerii şi din partea tuturor din jurul echipei pentru a ieşi din această situaţie”, sună apelul oarecum disperat al tehnicianului echipei gorjene după ce absenţelor lui Cardoso şi Bacilă li s-au adăugat recent şi cele ale lui Matei şi Brata.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.