RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş, nehotărât în privinţa garniturii de start pentru meciul cu CFR

/ 1 aprilie 2011

Meciul cu CFR Cluj face parte dintr-o serie de partide aproape capitale pentru Pandurii pe care gorjenii trebuie să le dispute în decurs de o săptămână, perioadă în care Grigoraş are şi destul de mulţi jucători indisponibili.

Imposibilitatea de a apela la jucători precum Matei, Băcilă, Cardoso sau Brata îl face pe Grigoraş să aibă dubii în privinţa echipei de start pe care o va alinia la ora meciului cu echipa campioană: „Este adevărat că nu m-am hotărât încă în privinţa primului unsprezece, poate doar în proporţie de 70%. În orice caz, voi încerca să bag în teren cei mai în formă jucători pe care i-am observat şi în stagiul de pregătire de la Sibiu. Ştiu că sunt probleme cu indisponibilii, ştiu că nu pot avea tot lotul la dispoziţie, dar în fotbal este ca şi în viaţă, te loveşti de accidentări sau suspendări. Aşa că voi încerca să mă bazez şi pe alţi jucători pe care pot conta, fie mai tineri, fie soluţiile care au fost până acum de rezervă. Pe anumite posturi este posibil să arunc în luptă şi jucătorii mai tineri, nu am încotro”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

Meciul cu CFR Cluj este programat a se disputa duminică la Drobeta Turnu Severin, cu începere de la ora 17:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • mateo spune:

    Incercati si cu „rezervele”:Tambu in poarta ca poate speriem atacantii adversi (sau macar ii socam),atacant Baloi ca-l ajuta fizicul,fundas (WAW-postul care l-a consacrat)Condescu,atunci vei avea succes cu astia domnule Grigoras.Popete senior poate sa va ajute pe banca tehnica deoarece a dat roade cu talentul progeniturii.Pe Radoi transfer sigur la haltere.Ce mandra-i echipa noastra mai,mai.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.