RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, sub blestemul accidentărilor

/ 30 martie 2011

Dincolo de mai vechile accidentări ale lui Cardoso şi Băcilă sau recentele probleme cu care Brata şi Matei s-au întors de la echipa naţională de tineret, Pandurii are probleme cu alţi doi jucători, dar se speră ca acestea să nu fie unele grave, care să-i împiedice să joace cu CFR Cluj.

După ultimul joc amical, în atenţia medicilor au intrat încă doi jucători de la Pandurii, Vranjes şi Voiculeţ acuzând dureri după partida cu FC Cisnădie: „Suntem uşor îngrijoraţi şi în privinţa lui Vranjes. Acesta a spus că a simţit dureri la coapsă ca la o întindere, dar a făcut ecografie şi se pare că nu este vorba de ceva grav, dar planează incertitudinea folosirii sale la meciul cu CFR Cluj. Şi Voiculeţ a acuzat şi el ceva probleme la ultimul meci, cel cu FC Cisnădie. A mers şi el la ecograf însă nu se vede nimic aşa că nu este vorba de ruptură sau întindere. A făcut un tratament cu laser la Sibiu şi medicul de acolo ne-a asigurat că nu se pune problema ca el să nu poată juca duminică. Asta ne-ar mai fi lipsit, să nu joace nici Voiculeţ… Şi aşa avem absenţe grele precum cele ale lui Matei, Brata sau Băcilă, absenţa celui din urmă fiind puternic resimţită în jocul echipei”, a declarat Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al gorjenilor.

Antrenorul Petre Grigoraş este extrem de îngrijorat de faptul că, pe zi ce trece, lotul său se subţiază din ce în ce mai mult, iar luna aprilie este una decisivă, cu jocuri din trei în trei zile, care nu lasă prea mult loc rfacerii jucătorilor: „În momentul de faţă am foarte mulţi jucători pe care nu pot să mă bazez, în afară de Matei şi Brata, mai sunt problemele cu Băcilă şi Cardoso, pe Hidişan îl scot din calcul, iar în cazul lui Cristea nu îl voi mai vedea decât la vară. Sunt destule probleme şi, automat, destule improvizaţii. În aceste condiţii ne aşteaptă câteva adevărate finale. Avem un meci foarte important cu CFR, iar apoi cu Craiova şi Brăneşti, meciuri din care, vrând, nevrând trebuie să scotem cât mai multe puncte”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.