RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Trebuie să uităm meciul cu Suceava”

/ 30 martie 2011

Înfrângerea Energiei de la Suceava a fost deja trecută la capitolul „material didactic” de antrenorul Liviu Andrieş, care spune că după analiza partidei ea trebuie uitată, doar ceea ce trebuie îndreptat urmând a rămâne în memoria jucătorilor săi.

Tehnicianul echipei gorjene spune că jucătorii săi trebuie să strângă rândurile pentru a obţine victoria în partida de vineri cu Dinamo Braşov: „Trebuie să uităm meciul cu Suceava. A fost o partidă care a trecut, iar acum chiar nu mai avem ce să mai facem, poate doar să tragem nişte concluzii. Şi eu zic că le-am tras, împreună cu băieţii, iar de acum încolo să încercăm să îndreptăm ce am făcut prost acolo, să strângem rândurile. Pentru că la Braşov ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, iar dacă nu suntem pregătiţi 100% va fi la fel de greu ca la Suceava. Dar eu sper şi cred, dealtfel ca şi jucători, că vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a câştiga acest joc”, a declarat Liviu Andrieş. Acesta crede că echipa sa porneşte drept favorită în acest meci dată fiind şi valoarea individuală a jucătorilor, dar este conştient că acestora nu le va fi deloc uşor pe terenul de joc: „Din punct de vedere valoric, luat ca şi individualităţi pe fiecare post, într-adevăr suntem peste cei de la Braşov. Dar la meciul de sâmbătă va fi vorba despre grup, despre echipă. Dacă vom strânge rândurile vom câştiga. Eu sper ca băieţii au înţeles acest aspect şi vor face un meci bun pentru că va fi un joc foarte aprig disputat”, a mai declarat Liviu Andrieş.

Partida dintre Dinamo Braşov şi Energia, contând pentru etapa a XVII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, se va disputa vineri, cu începere de la ora 16:30, la Braşov, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport Plus.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.