RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic nu se mulţumeşte doar cu o victorie la Braşov: “Trebuie să jucăm şi un baschet foarte bun”

/ 29 martie 2011

Energia va juca mâine la Braşov penultimul joc din sezonul regulat al campionatului Diviziei A de baschet masculin 2010-2011, echipa gorjeană pornind drept mare favorită în confruntarea cu lanterna roşie a clasamentului.

Tehnicianul plav al Energiei spune că respectă adversarul, dar echipa sa porneşte cu prima şansă: “Sunt ultimele două meciuri din campionat şi în ceea ce priveşte jocul de la Braşov se ştie că Rovinariul este favorită, jucăm bine în ultimul timp şi pe lângă victoria scontată trebuie să jucăm şi un baschet foarte bun. Braşovul are o echipă cu mulţi jucători români foarte tineri, cu un pivot, Zeliko Bubanja foarte experimentat şi trebuie trataţi cu respect, cu siguranţă vor avea o motivaţie împotriva noastră şi trebuie să începem meciul cu o apărare foarte bună”, a declarat Slobodan Nikolic.

În vreme ce multe echipe îşi fac calcule în ceea ce priveşte adversarul pe care-l vor întâlni în play-off sau play-out, după caz, Slobodan Nikolic spune că îi este indiferent care va fi numele echipei cu care va juca în play-out: “Nici nu mă interesează dacă jucăm cu Ciuc sau cu Iaşi în continuare, îmi pare rău că trebuie să jucăm în play-out dar asta e situaţia. Chiar nu contează cu cine vom juca. Nici nu contează banii în momentul de faţă, după meciul cu Mediaş am primit asigurări că situaţia se va reglementa, sunt mici întârzieri, este o problemă normală, dar pentru noi contează să jucăm un baschet bun în continuare şi încă odată cu un mare regret că nu jucăm în play-off”, a încheiat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.