RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Calificare şi pentru echipa U14 a CSS Târgu Jiu la turneul final

/ 28 martie 2011

După ce a obţinut calificarea la turneul final al Campionatului Naţional cu echipa U13, CSS Târgu Jiu a obţinut acelaşi lucru la categoria juniorilor III, U14.

Echipa antrenată de Gabriel Becheş a participat în perioada 25-27 martie la Târgu Mureş la al doilea turneu semifinal. Câştigând două dintre cele cinci jocuri disputate, CSS Târgu Jiu a terminat pe locul trei şi a obţinut calificarea la turneul final care va fi organizat în perioada 6-10 aprilie la Cluj Napoca.

“Ţin să felicit întregul lot pentru modul în care toţi jucătorii au luptat pentru calificare. Au făcut-o exemplar contra tuturor echipelor din Ardeal şi a tuturor problemelor apărute. Am avut un program de meciuri dezavantajos, cu meciuri programate la ore foarte, foarte dificile şi repaus scurt între meciuri. Ca să nu mai spun că ultimul meci, cel cu Bega Timişoara, a fost programat la ora 08:00 cu toate că se trecuse la ora de vară, aşcă că acea oră echivala de fapt cu ora 07:00 şi cu o trezire de la ora 06:00. A mai fost şi un meci, cel cu CSU Braşov, pe care l-am pierdut în ultimele 12 secunde după ce anterior condusesem chiar şi la 16 puncte. Ţinem să le mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi atât sufleteşte cât şi sprijinindu-ne material şi pentru noi dar şi pentru ei dorim ca de la turneul final să ne întoarcem cu o medalie”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Gabriel Becheş, antrenorul celor de la CSS Târgu Jiu.

Lotul cu care CSS Târgu Jiu a obţinut calificarea la turneul final al Campionatului Naţional de abschet U14 este format din Vlad Albieru, Vlad Adrian, Robert Fleancu, Radu Rîşniţă, Cosmin Rogobete, Cătălin Tilea, Silviu Sanda, Alex Berca, Alex Buzuloiu, Eduard Fariseu, Eduard Bălcescu şi Alex Racoceanu.

La turneul final, ce va avea loc la Cluj între 6 şi 10 aprilie, CSS Târgu Jiu face parte din grupa A alături de CS Mobitelco Cluj, CS Royal Fan Bucureşti şi CSS Târguvişte, în grupa B jucând Dinamo Bucureşti, BC Mureş Târgu Mureş, CS Cuza Vodă Brăila şi CSU Braşov.

Rezultatele echipei  CSS Târgu Jiu la turneul semifinal de la Târgu Mureş:

CSS Târgu Jiu – CSU Braşov 70 -72
CSS Târgu Jiu – BC Târgu Mureş 35 -67
CSS Târgu Jiu – CS Speranţa Cluj 77 -71
CSS Târgu Jiu – CS Mobitelco Cluj 49 -80
CSS Târgu Jiu – CSS Bega Timişoara 52 -40

Clasament final după turneele semifinale de la Târgu Jiu şi Târgu Mureş :

1. CS Mobitelco Cluj
2. BC Târgu Mureş
3. CSS Târgu Jiu
4. CSU Braşov
5. CSS Bega Timişoara
6. CS Speranţa Cluj

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.