RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Speranţe rămân pentru Minerul Mătăsari şi după înfrângerea de la Piatra Olt

/ 27 martie 2011

Minerul Mătăsari a pierdut la limită, scor 2-1 (1-1), în deplasare cu CS Piatra Olt, odată cu acest meci pierzând şi contactul cu liderul, CSM Slatina, care s-a detaşat la şase puncte în fruntea clasamentului seriei a IV-a din Liga a III-a.

Echipa gorjeană a reuşit să deschidă scorul prin Nicolescu în minutul 20, dar la cabine s-a intrat cu un scor egal după ce gazdele au marcat cu cinci minute înaintea pauzei prin Preda. Pe final de joc, în minutul 77, gazdele au mai punctat o dată prin Giugcă, reuşita acestuia stabilind numele învingătoarei.

“Din păcate nu am reuşit să gestionăm un rezultat care, la un moment dat, ne era favorabil. Pot să spun acum că am pierdut nemeritat, dar ceea ce contează este rezultatul final înregistrat, unul care arată că am pierdut acest meci. Arbitrajul a fost ireproşabil, nu am ce să le reproşez arbitrilor, doar nouă ne putem reproşa faptul că nu am reuşit să ţinem de scor. Am avut ocazii bune de a marca la 1-0 şi chiar la 1-1, dar am ratat, în plus noi am luat un gol extrem de uşor, la o fază care nu anunţa nimic la 25 de metri de poarta noastră”, a caracterizat Ion Şolea, directorul sportiv al celor de la Minerul Mătăsari, pentru www.sportingorj.ro, jocul de la Piatra Olt.

Oficialul mătăsărenilor a mai declarat că promovarea se joacă în continuare, însă echipa sa are nevoie de un succes în restanţa de marţi de la Rovinari pentru a mai putea spera la liga secundă: “Clasamentul s-a rupt puţin, dar noi mai avem de jucat restanţa de marţi cu Jiul Rovinari şi sperăm să ne apropiem din nou la trei puncte de CSM Slatina. Dacă vom reuşi o victorie la Rovinari, atunci ne vom pune toate speranţele în meciul direct de la Slatina, dar pentru asta avem nevoie de trei puncte din meciul cu Jiul, numai aşa mai putem spera”, a mai spus Ion Şolea.

CS Piatra Olt – Minerul Mătăsari 2-1 (1-1)

Au marcat: Preda (min. 40), Giugcă (min. 77) / Nicolescu (min. 20)

Minerul Mătăsari: Barbu – Popică (Popescu), Murdărea, Ularu, Niţu – Nicolovici, Vlăduţ, Nicolescu, Minciună (Fruntelată) – Clipici (Vlădoi), Roman. Antrenor: Marcel Ploae.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.