RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii speră să-l recupereze pe Cardoso pentru meciul cu CFR Cluj

/ 27 martie 2011

În cantonamentul de la Sibiu al Pandurilor, accidentaţii Cardoso şi Băcilă au urmat un program special, oficialii gorjenilor sperând să poată să-i folosească pe cei doi cât mai curând.

Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, a declarat că atât Cardoso cât şi Băcilă au urmat un tratament prin acupunctură şi că brazilianul ar putea să fie refăcut până la ora meciului cu CFR Cluj: „Cardoso ar putea fi apt pentru meciul cu CFR Cluj, dar pe Băcilă nu cred că ne putem baza mai devreme de meciul cu Craiova, cel mai probabil cu Brăneştiul. Băcilă va merge marţi la o ecografie la Sibiu pentru a vedea mai exact în ce stadiu se află accidentarea sa”, a declarat Pârvulescu pentru www.sportingorj.ro.

Preşedintele executiv al Pandurilor a menţionat că în partea a doua a lunii aprilie gorjenii ar putea să se bazeze din nou pe serviciile lui Hidişan, care a fost trimis la un nou medic: „Sperăm ca în două săptămâni şi Hidişan să îşi revină după acea dezlipire de la inghinali pe care o tot acuză. L-am trimis acum la un medic din Piteşti pentru a face acolo recuperarea. E un medic ce l-a tratat şi pe Dani Coman şi sperăm ca şi Hidişan să fie recuperat după acest tratament. Am stat de vorbă cu el şi i-am explicat că avem nevoie în această perioadă de el şi că şi el are nevoie de noi. Dacă va dori să plece undeva, toată lumea se uită la statistici, la cât a jucat, iar dacă el nu joacă, atunci nimeni nu va dori să-l transfere”, a explicat Eugen Pârvulescu situaţia lui Florin Hidişan.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.