RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: “Victoria din acest meci mă face încă odată să îmi pară rău pentru înfrângerea de la Mureş”

/ 26 martie 2011

Antrenorul Slobodan Nikolic crede că un mare merit în victoria obţinută de formaţia sa în dauna celor de la Gaz Metan Mediaş îl are publicul târgujian, public care a fost senzaţional la fiecare meci jucat de Energia pe propriul teren în acest sezon.

“Sută la sută, publicul a fost factorul principal la această victorie. Tot sezonul ne-a ajutat foarte mult. Am avut un meci dificil, aruncările nu au mers foarte bine, dar am jucat perfect în apărare. Gaz Metan este o echipă foarte puternică, dar fanii ne-au purtat către victorie”, a declarat antrenorul Slobodan Nikolic după meciul cu Gaz Metan Mediaş. Acesta a apreciat că jocul a fost câştigat graţie unei apărări mai bune practicată de elevii săi şi vede echipa oaspete în finala campionatului în acest an: “Pentru Mediaş era un meci important, aveau nevoie de victorie, dar şi noi aveam nevoie de victorie, chiar dacă nu mai avem şanse la play-off. Noi am jucat şi de plăcere. Darby joacă foarte bine sezonul acesta, joacă şi pentru spectacol şi ajută şi echipa. Gaz Metan Mediaş e o echipă mare, cu buget mare, care va juca finala campionatului românesc anul acesta”, a mai spus Nikolic.

Victoria în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş nu a fost un mare motiv de bucurie pentru antrenorul Energiei, acesta regretând încă finalul meciului de la Târgu Mureş, acolo unde în ultima secundă de joc a pierdut şansa de a prinde play-off-ul: “Victoria din acest meci mă face încă odată să îmi pară rău pentru înfrângerea de la Mureş. După şase luni am făcut şi noi un meci bun în deplasare, dar am pierdut şi meciul respectiv şi şansele pentru play-off…”, a încheiat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.