RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a câştigat cu 2-1 amicalul cu Voinţa Sibiu

/ 25 martie 2011

Aflată în cantonament la Sibiu, Pandurii a jucat un meci amical cu echipa locală Voinţa Sibiu, echipă aflată pe primul loc în seria de vest a ligii secunde.

Pandurii au câştigat meciul cu scorul de 2-1, golurile formaţiei conduse de Petre Grigoraş fiind marcate de Lemnaru, în minutul 24, cu un şut din colţul careului de 16 metri, şi de Tătaru, care a înscris cu capul în minutul 77 în urma unei centrări dintr-o lovitură liberă executată de Călin Cristea. Gazdele au deschis scorul în prima repriză, în minutul 10, prin Beza, care a înscris cu capul din marginea careului mic în urma unui corner. Pe final de joc Pandurii au evoluat în zece după ce Neagu a fost eliminat pentru primirea a două cartonaşe galbene.

Petre Grigoraş a început meciul cu următoarea formulă: Mingote – Pleaşcă, Viera, Chiricheş, Neagu – Voiculeţ, Pintilii, Vranjes – Stromajer, Lemnaru, Grecu. În repriza a doua i-a mai trimis în teren pe Popete, Nistor, Apostu, Tătaru, Rada, Cristea, Voinea şi Avramescu.

Pandurii vor mai disputa un meci în acest cantonament, partida urmând a se juca marţi, cel mai probabil în compania celor de la FC Cisnădie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.