RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari – Gaz Metan Mediaş, o promisiune pentru un regal baschetbalistic

/ 25 martie 2011

După ce Energia nu mai are alt obiectiv decât o clasare cât mai bună în vederea obţinerii unui culoar favorabil pentru play-out, trupa lui Slobodan Nikolic promite un show adevărat în meciul de sâmbătă, când la Târgu Jiu va veni echipa de pe locul 3, Gaz Metan Mediaş.

Antrenorul Energiei speră ca jucătorii săi să facă un meci bun deşi se teme de o uşoară relaxare a lor după ratarea obiectivului: „Mi-e un pic teamă pentru meciul de sâmbătă pentru că Mediaşul este o echipă foarte bună, joacă foarte agresiv, atât în atac, cât şi în apărare. Este devărat însă, că şi noi am jucat în ultima vreme un baschet foarte bun şi sper ca şi sâmbătă să mai avem puterea de a mai face încă un meci bun. Dar sunt temător deoarece s-ar putea să apară o anumită stare de relaxare la jucătorii mei, având în vedere că obiectivul nu mai poate fi atins. Sunt însă sigur că va fi un meci bun de baschet”, a declarat Slobodan Nikolic.

Partida dintre Energia şi Gaz Metan Mediaş se va disputa sâmbătă la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 18:00, şi va fi arbitrată de trioul Alexandru Olaru, Alin Faur şi Gabriel Dima.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.