RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari – CSM Slatina / Avancronica

/ 24 martie 2011

După o pauză forţată de două săptămâni, Jiul Rovinari revine în meciurile oficiale din Liga a III-a cu un joc pe teren propriu în faţa liderului la zi al seriei, CSM Slatina.

Jiul Rovinari a stat în ultmele două runde datorită amânării jocului cu Minerul Mătăsari şi a retragerii celor de la Progresul Corabia, astfel că partida cu echipa slătineană este doar al doilea joc oficial din 2011 pentru echipa lui Cătălin Trofin, antrenorul gorjenilor fiind destul de încrezător înaintea derby-ului seriei: “Avem o atmosferă bună înaintea acestor două meciuri extrem de importante pentru noi, băieţii sunt foarte motivaţi şi sperăm să trecem cu bine peste aceste meciuri, cel cu CSM Slatina şi cel cu Minerul Mătăsari, reprogramat pentru marţi. Pentru meciul cu CSM Slatina este un mic trac, normal dacă e să ne gândim că jucăm cu echipa de pe primul loc, dar până la urmă ei ar trebui să se teamă mai mult de noi pentru că şi noi am stat pe primul loc până spre finalul turului şi i-a bătut şi la ei acasă”, a declarat Trofin pentru www.sportingorj.ro.

Tehnicianul Jiului Rovinari spune că partida va fi una dificilă în pofida faptului că oaspeţii au început returul destul de greoi: “Am urmărit CSM Slatina în ultimul meci jucat şi, în ciuda rezultatelor din ultimele două runde, când au pierdut la Alexandria şi au remizat acasă cu Vişina Nouă, cred că sunt o echipă puternică, masivă, care poate fi extrem de periculoasă la fazele fixe”, a mai declarat Trofin. Acesta are şi câteva probleme de lot, Daviţoiu şi Teerel sunt suspendaţi pentru meciul cu CSM Slatina, iar Lăcătuşu, cu probleme la plămâni, ar putea rata întregul sezon.

În privinţa luptei pentru promovare, calculele lui Trofin se leagă de meciurile pe care Jiul Rovinari le va juca pe propriul teren: “Sperăm să terminăm campionatul cu victorii pe linie pe teren propriu, iar acest lucru ne-ar apropia foarte mult de promovare având în vedere că mai avem de jucat opt meciuri acasă şi doar patru în deplasare”, a concluzionat antrenorul Jiului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.