RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieş crede că o apărare mai bună se construieşte în timp

/ 24 martie 2011

Energia are una dintre cele mai uşor de penetrat apărări dintre echipele cu pretenţii din Liga Naţională de handbal masculin, dar acest lucru nu-l sperie pe antrenorul Liviu Andrieş.

Tehnicianul echipei gorjene spune că este normal ca defensiva să nu funcţioneze la cei mai înalţi parametrii atâta vreme cât ea este formată acum din jucători care au evoluat destul de puţin împreună în ultima vreme: “E adevărat, avem una dintre cele mai slabe apărări, dar compensăm prin unul dintre cele mai bune atacuri. Greşim foarte mult în apărare pentru că s-a schimbat sistemul de apărare şi ne apărăm cu jucători care nu au prea evoluat împreună în turul campionatului şi au nevoie de foarte multe jocuri ca să se apere bine împreună”, a explicat Liviu Andrieş.

În legătură cu meciul de la Suceava, Andrieş a declarat că Energia merge cu gândul la victorie, chiar dacă este conştient că va fi extrem de greu de scos puncte din această deplasare: „Atuurile noastre ar trebui să fie dorinţa noastră de victorie şi forţa grupului. Dacă ne dorim întradevăr victoria şi vom juca în echipă le vom pune mari probleme celor de la Suceava chiar dacă vom avea un meci foarte, foarte greu. Dacă nu vom fi 100% apţi din punct de vedere fizic şi psihic nu vom reuşi să câştigăm acest meci, dar nu avem nimic de pierdut. Mergem să jucăm şi ce contează cel mai mult este să doreşti să joci şi să pui suflet în ceea ce faci”, a mai spus antrenorul gorjean.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.