RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş vrea minim 7 puncte din următoarele trei runde

/ 23 martie 2011

Aflată în luptă directă cu Univeristatea Craiova şi Victoria Brăneşti, Pandurii va întâlni cele deouă formaţii la interval de câteva zile, imedait după meciul pe care trupa lui Grigoraş îl va juca în compania celor de la CFR Cluj.

Ca şi Pandurii, cele două echipe ce se luptă pentru primul loc ce asigură supravieţuirea în Liga I au obţinut tot două puncte, ceea ce înseamnă că Brăneştiul şi Craiova au avut un debut de sezon cel puţin la fel de slab, gorjenii având însă speranţa reprogramării partidei cu Oţelul şi obţinerea măcar a unui punct din acest joc. Cu toate acestea, Grigoraş spune că Pandurii trebuie să se uite mai mult în propria ogradă şi să caute să câştige cât mai multe partide pentru a se salva de la retrogradare: „Cu Craiova şi Brăneşti ne vom lupta pentru evitarea retrogradării, dar nu este concludent să piardă cele două echipe dacă noi nu câştigăm. E extrem de periculos să ne uităm în curtea altuia şi să nu ne vedem lungul nasului. Rezultatele celor două echipe ne-au ajutat pentru început, dar este important să vedem ce facem noi pentru că ne aşteaptă trei etape foarte grele, cu CFR Cluj, Craiova şi Brăneşti. În aceste meciuri putem vedea unde suntem şi de pe ce poziţii atacăm următoarele meciuri. Cu Craiova şi Brăneşti sunt două finale şi dacă nu vom reuşi să câştigăm situaţia se va agrava. Dar sper să arătăm altfel până la ora jocurilor”, a declarat Petre Grigoraş.

În ceea ce priveşte primele trei partide pe care Pandurii le va disputa după reluarea campionatului, Grigoraş este destul de clar, echipa gorjeană nu are voie să piardă niciun meci şi să câştige cel puţin două: „CFR Cluj nu mai e o echipă la fel de redutabilă ca în anii precedenţi. Şi la ei e o schimbare acum. M-aş declara mulţumit să batem CFR şi Brăneşti şi să facem egal la Craiova. Am zis minim 7, dar dacă ar fi 7 ar fi perfect. Să nu ne gândim prea departe, să le luăm pe rând”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.