RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sfatul lui Grigoraş către Matei, Lazar şi Brata: “Să fie cu nasul îndreptat în direcţia bună”

/ 22 martie 2011

Antrenorul Pandurilor se bucură de faptul că trei jucători din lotul său au intrat în vederile lui Emil Săndoi şi le dă acestora câteva sfaturi.

“Moralul lor trebuie să fie extraordinar. Nu ştiu dacă Pandurii a mai avut trei jucători la lotul naţional. Pentru ei ca jucători ar trebui să fie o mândrie că sunt selecţionaţi şi ar trebui să le dea un moral fantastic, să se pregătească de două ori mai bine decât acum, să conştientizeze că e o onoare să îmbraci tricoul echipei naţionale, dar şi o mare obligaţie. Sper că se vor întoarce de la lot cu nasul îndreptat în direcţia bună şi să nu fie îndreptat în sus”, a declarat Grigoraş despre convocările la lotul naţional de tineret pe care le-au primit Lazar, Matei şi Brata.

Cei trei jucători ai Pandurilor vor participa cu naţionala Under 21 a României în perioada 23-29 martie la turneul “4 Nations Alpe – Adria, U 21 Cup 2011”. România va juca mâine cu Albania la Ljubliana, sâmbătă cu Israelul, la Klagenfurt, şi marţea viitoare contra Georgiei, la Glanegg, toate partidele fiind programate la ora 16:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.